Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮВЕЛИУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207073145
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 18:30
Наименование
ЮВЕЛИУС
Транслитерация
YUVELIUS LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Дивотино, 22, 6 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Научноизследователска и развойна дейност на електронни изделия и апаратура; търговия с електронни компоненти, модули и други изделия; производство, търговия, изграждане и въвеждане в експлоатаци... Научноизследователска и развойна дейност на електронни изделия и апаратура; търговия с електронни компоненти, модули и други изделия; производство, търговия, изграждане и въвеждане в експлоатация на системи за възобновяеми източници на енергия; проектиране, производство и продажба на превозни средства, компоненти и модули за тях, използващи алтернативни източници на енергия, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, като дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение, се извършват след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИАН ХРИСТОВ ВЕЛИКОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ЮЛИАН ХРИСТОВ ВЕЛИКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЮЛИАН ХРИСТОВ ВЕЛИКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮВЕЛИУС ЕООД на латиница "YUVELIUS LTD." с ЕИК/ПИК 207073145 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Дивотино, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Дивотино, 22, 6
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дивотино, 22, 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Научноизследователска и развойна дейност на електронни изделия и апаратура; търговия с електронни компоненти, модули и други изделия; производство, търговия, изграждане и въвеждане в експлоатация на системи за възобновяеми източници на енергия; проектиране, производство и продажба на превозни средства, компоненти и модули за тях, използващи алтернативни източници на енергия, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, като дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение, се извършват след получаването им.
+ Научноизследователска и развойна дейност на електронни изделия и апаратура; търговия с електронни компоненти, модули и други изделия; производство, търговия, изграждане и въвеждане в експлоатация на системи за възобновяеми източници на енергия; проектиране, производство и продажба на превозни средства, компоненти и модули за тях, използващи алтернативни източници на енергия, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, като дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение, се извършват след получаването им.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма