Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Пърл Ивент ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207167986
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 22, 2022 13:55
Наименование
Пърл Ивент
Транслитерация
Pearl Event Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 201, вх. Г, ет. 1 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Цялостно планиране и организиране на събития и сватби; Търговия в страната и чужбина на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Електронна търговия; Рест... Цялостно планиране и организиране на събития и сватби; Търговия в страната и чужбина на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Електронна търговия; Ресторантьорска и хотелиерска дейност, експлоатация на заведения за обществено хранене, питейни заведения, спортни и атракционни обекти и съоръжения, както и извършване на всякакви други дейности, сделки и услуги, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на изискуемите лицензионни, регистрационни и/или други нормативни изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ани Добромирова Сарандева-Димитрова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ани Добромирова Сарандева-Димитрова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Пърл Ивент ЕООД на латиница "Pearl Event Ltd." с ЕИК/ПИК 207167986 е основана на 22 Ноември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2022-11-22
Регистрация на фирмата

2023-05-19
Промяна предмет на дейност
- Цялостно Планиране и организиране на събития и сватби
+ Цялостно планиране и организиране на събития и сватби; Търговия в страната и чужбина на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Електронна търговия; Ресторантьорска и хотелиерска дейност, експлоатация на заведения за обществено хранене, питейни заведения, спортни и атракционни обекти и съоръжения, както и извършване на всякакви други дейности, сделки и услуги, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на изискуемите лицензионни, регистрационни и/или други нормативни изисквания.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма