Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАУЪР СТРОЙ ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207174016
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207174016 от 2022-12-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 28, 2022 09:48
Наименование
ПАУЪР СТРОЙ ГРУП
Транслитерация
POWER STROY GROUP LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул. ИНДЖЕ ВОЙВОДА, 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Специализирани строителни работи, строителство на сгради и съоръжения, пътно строителство, превозни сделки, включително товарни, пътнически и таксиметрови автомобилни превози в страната и чу... Специализирани строителни работи, строителство на сгради и съоръжения, пътно строителство, превозни сделки, включително товарни, пътнически и таксиметрови автомобилни превози в страната и чужбина, добив, преработка и търговия със селскостопанска продукция, извършване на всякакъв вид търговска дейност разрешена от закона вкл. разкриване на магазини, ресторанти, предприятия и др. подобни, извършване на всякакъв вид производство и услуги за населението, предприемаческо, консултантска дейност, дейности свързани с пътувания и резервации, туристическа дейност, ловен и селски еко туризъм, хотелиерство, информационни услуги, търговия на дребно, разкрояване, рендосване и импрегниране на дървен материал, производство на изделия от дървен материал, дърводобив. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДОСТИН НИКОЛОВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: ОГНЯН СЕРГЕЕВ ЗВЕЗДОВ (свързан с 3 фирми)
Управител: РАДОСТИН НИКОЛОВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: ОГНЯН СЕРГЕЕВ ЗВЕЗДОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: РАДОСТИН НИКОЛОВ ДИМИТРОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ОГНЯН СЕРГЕЕВ ЗВЕЗДОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: РАДОСТИН НИКОЛОВ ДИМИТРОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ОГНЯН СЕРГЕЕВ ЗВЕЗДОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАУЪР СТРОЙ ГРУП ООД на латиница "POWER STROY GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 207174016 е основана на 28 Ноември 2022 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Девин, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-11-28
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул. ИНДЖЕ ВОЙВОДА, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул. ИНДЖЕ ВОЙВОДА, 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Специализирани строителни работи, строителство на сгради и съоръжения, пътно строителство, превозни сделки, включително товарни, пътнически и таксиметрови автомобилни превози в страната и чужбина, добив, преработка и търговия със селскостопанска продукция, извършване на всякакъв вид търговска дейност разрешена от закона вкл. разкриване на магазини, ресторанти, предприятия и др. подобни, извършване на всякакъв вид производство и услуги за населението, предприемаческо, консултантска дейност, дейности свързани с пътувания и резервации, туристическа дейност, ловен и селски еко туризъм, хотелиерство, информационни услуги, търговия на дребно, разкрояване, рендосване и импрегниране на дървен материал, производство на изделия от дървен материал, дърводобив.
+ Специализирани строителни работи, строителство на сгради и съоръжения, пътно строителство, превозни сделки, включително товарни, пътнически и таксиметрови автомобилни превози в страната и чужбина, добив, преработка и търговия със селскостопанска продукция, извършване на всякакъв вид търговска дейност разрешена от закона вкл. разкриване на магазини, ресторанти, предприятия и др. подобни, извършване на всякакъв вид производство и услуги за населението, предприемаческо, консултантска дейност, дейности свързани с пътувания и резервации, туристическа дейност, ловен и селски еко туризъм, хотелиерство, информационни услуги, търговия на дребно, разкрояване, рендосване и импрегниране на дървен материал, производство на изделия от дървен материал, дърводобив.

2022-12-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207174016 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма