Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЛ Груп България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207245029
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207245029 от 2023-02-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 31, 2023 08:50
Наименование
ВЛ Груп България
Транслитерация
VL Group Bulgaria
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Народно хоро, 9, Офис 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Промишлено почистване на фотоволтаични системи и паркове, парогенератори, промишлени котли, промишлени климатични системи и топлообменници; Професионално почистване на офиси, домове бизнес сгр... Промишлено почистване на фотоволтаични системи и паркове, парогенератори, промишлени котли, промишлени климатични системи и топлообменници; Професионално почистване на офиси, домове бизнес сгради, промишлени и складови помещения; Вътрешно и външно търговска дейност; Специализирано търговско посредничество в България и Европа; Тристранни операции в България и Европа; Спедиторска дейност в страната и чужбина; Експлоатация, менажиране и поддръжка на търговски, жилищни и складови помещения; Внос, износ, вътрешна и външна търговия; Както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на България и Европейският съюз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР ИВАНОВ КУРТЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР ИВАНОВ КУРТЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЛ Груп България ЕООД на латиница "VL Group Bulgaria" с ЕИК/ПИК 207245029 е основана на 31 Януари 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАРТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ", но на 28 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ВЛ Груп България". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-01-31
Регистрация на фирмата

2023-02-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207245029 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-08-28
Промяна наименование
Името се сменя от МАРТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ на ВЛ Груп България
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Народно хоро, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Народно хоро, 9, Офис 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ, ДОМОВЕ, СКЛАДОВЕ И ДРУГИ ПОМЕЩЕНИЯ И ОТКРИТИ ПЛОЩИ. ТЪРГОВИЯ С ПЕРИЛНИ, МИЕЩИ И ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ. ПОКУПКА НА СТОКИ И ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ С ДРЕХИ И ОБУВКИ. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ.
+ Промишлено почистване на фотоволтаични системи и паркове, парогенератори, промишлени котли, промишлени климатични системи и топлообменници; Професионално почистване на офиси, домове бизнес сгради, промишлени и складови помещения; Вътрешно и външно търговска дейност; Специализирано търговско посредничество в България и Европа; Тристранни операции в България и Европа; Спедиторска дейност в страната и чужбина; Експлоатация, менажиране и поддръжка на търговски, жилищни и складови помещения; Внос, износ, вътрешна и външна търговия; Както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на България и Европейският съюз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма