Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИДЖИТАЛ КИТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207270915
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207270915 от 2023-03-02 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
February 20, 2023 09:59
Наименование
ДИДЖИТАЛ КИТ
Транслитерация
DIGITAL KIT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Никифор П. Константинов, 40, ет. 4 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на дребно чрез поръчки по телефона, пощат... покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на дребно чрез поръчки по телефона, пощата или интернет; организиране и провеждане на курсове и обучения; организиране на събития; фото и видеозаснемане и монтаж; поддръжка на социални мрежи; изработка на уебсайтове; издателска дейност; финансово-икономически консултации; подготовка и управление на проекти; консултантски услуги и инжинерингови дейности; добив, обработка, монтаж и търговия на скално-облицовъчни и кварцови материали в страната и чужбина; добив и продажба на талк; дърводобив; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; проектиране, монтаж, сервиз и ВИК на слънчеви инсталации; търговия на едро и дребно на соларни, водопроводни, отоплителни, климатични и газови инсталации, инструментална и железарска техника, водопроводни, електрически, железарски части и бои; селскостопанска дейност; транспортна дейност и услуги – превоз на пътници и товари в страната и в чужбина; автосервизни услуги; продажба на авточасти; външнотърговски сделки с промишлени и непромишлени стоки; шивашки услуги; таксиметрови услуги; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, покупко–продажба на МПС, поставяне на индустриална термоизолация/топла и студена изолация/ и други дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛА ДИМИТРОВА ЯКИМОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДАНИЕЛА ДИМИТРОВА ЯКИМОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РОМИНА ГЕОРГИЕВА КОДЖАБАШЕВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛА ДИМИТРОВА ЯКИМОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИДЖИТАЛ КИТ ЕООД на латиница "DIGITAL KIT LTD" с ЕИК/ПИК 207270915 е основана на 20 Февруари 2023 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-02-20
Регистрация на фирмата

2023-03-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207270915 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2023-09-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, СТЕФАН ДИЧЕВ, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Никифор П. Константинов, 40, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма