Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Медицински Център Александър Флеминг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207318840
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 24, 2023 16:36
Наименование
Медицински Център Александър Флеминг
Транслитерация
Medical Center Alexander Fleming
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 517, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 45 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ и клинични изпитвания на лекарствени продукти и медицински изделия.... Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ и клинични изпитвания на лекарствени продукти и медицински изделия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Али Худаир Албаяти (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Симеон Росенов Биндер (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
4,500 лева (4,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Медицински Център Александър Флеминг ЕООД на латиница "Medical Center Alexander Fleming" с ЕИК/ПИК 207318840 е основана на 24 Март 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 4,500 лева.

Хронология

2023-03-24
Регистрация на фирмата

2023-11-02
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ чрез извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на пациенти (болни), консултации; профилактика, диспансеризация; предписване на лабораторни и други видове изследвания; извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност; определяне обема, вида домашни грижи и помощ за болни; предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия; извършване експертиза на временна нетрудоспособност; извършване на наблюдение и оказване медицинска помощ при бременност и майчинство; наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации; издаване на документи, свързани с посочените по-горе дейности; насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ; консултации и лечение на хора чрез методите на интегративната медицина – конвенционална и алтернативната натурална; обучение, експертна и научна дейност, издателска дейност; клинични изпитвания на лекарствени продукти и медицински изделия, извършване на търговски сделки, необходими за задоволяване на нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите, както и всяка помощна и съпътстваща дейност, при спазване на нормативно-установения ред, и всяка друга незабранена от закона или друг нормативен акт дейност или услуга. Дейностите, за които по закон е необходимо разрешение, регистрация или лицензия ще бъдат извършвани след издаване на необходимото разрешение, след регистрация или издаване на лицензия.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ и клинични изпитвания на лекарствени продукти и медицински изделия.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма