Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ /ИПСМП/ Ай Джи Хелт – д-р Ивелина Герова ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207422248
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 15, 2023 08:52
Наименование
ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ /ИПСМП/ Ай Джи Хелт – д-р Ивелина Герова
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Плевен, 6, бл. -, вх. -, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ - диагностика и лечение на заболявания и разстройства, вкл., но не само хранителни и метаболитни, консултации, лабораторни, рен... Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ - диагностика и лечение на заболявания и разстройства, вкл., но не само хранителни и метаболитни, консултации, лабораторни, рентгенови и други видови изследвания, издаване на документи свързани с дейността, дейности по здравна промоция и профилактика, изготвяне на хранителни режими, провеждане на клинични изпитвания на лекарствени продукти, както и други търговски сделки, необходими за осъществяване на специализираната медицинска помощ на лечебното заведение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ивелина Николова Герова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ивелина Николова Герова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ /ИПСМП/ Ай Джи Хелт – д-р Ивелина Герова ЕООД с ЕИК/ПИК 207422248 е основана на 15 Юни 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ /ИПСМП/ Ай Джи Хелт", но на 11 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ /ИПСМП/ Ай Джи Хелт – д-р Ивелина Герова". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2023-06-15
Регистрация на фирмата

2023-08-11
Промяна наименование
Името се сменя от ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ /ИПСМП/ Ай Джи Хелт на ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ /ИПСМП/ Ай Джи Хелт – д-р Ивелина Герова
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ - диагностика и лечение на заболявания и разстройства, вкл., но не само хранителни и метаболитни, консултации, лабораторни, рентгенови и други видови изследвания, издаване на документи свързани с дейността, дейности по здравна промоция и профилактика, изготвяне на хранителни режими, провеждане на клинични изпитвания на лекарствени продукти, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ - диагностика и лечение на заболявания и разстройства, вкл., но не само хранителни и метаболитни, консултации, лабораторни, рентгенови и други видови изследвания, издаване на документи свързани с дейността, дейности по здравна промоция и профилактика, изготвяне на хранителни режими, провеждане на клинични изпитвания на лекарствени продукти, както и други търговски сделки, необходими за осъществяване на специализираната медицинска помощ на лечебното заведение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма