Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО КОТЕЛ - ГР. КОТЕЛ ДП

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 28, 2011 15:28
ЕИК/ПИК
829079231
Регистрация по ЗДДС
Да - BG829079231 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО КОТЕЛ - ГР. КОТЕЛ
Транслитерация
DARZHAVNO GORSKO STOPANSTVO KOTEL - GR. KOTEL DP
Оборот
1,128,000 лв. оборот за 2010 г.
Служители
80 служители към 2010 г.
Правна форма
Държавно предприятие (ДП)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Котел, ул. ПРОФЕСОР П.ПАВЛОВ, 57 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Изпълнение на лесоустройствените проекти в държавния горски фонд и на лесоустройствените проекти в дивечовъдните участъци чрез; възпроизводство на горите и земите от държавния горски фонд и извършване... Изпълнение на лесоустройствените проекти в държавния горски фонд и на лесоустройствените проекти в дивечовъдните участъци чрез; възпроизводство на горите и земите от държавния горски фонд и извършване на свързаните с това дейности; ефективно ползване на дървесина и на недървесни и други горски продукти от горите и земите от държавния горски фонд, както и търговия с тях; организиране и провеждане на противопожарни мероприятия в горите и земите от горския фонд; стопанисване и ползване на дивеч в дивечовъдните участъци в случаите и по реда, определени в Закона за лова и опазване на дивеча; поддържане на разнообразието на екосистемите и опазване на биологичното разнообразие в тях; управление на горите от държавния горски фонд; организиране и провеждане на лесозащитни и противоерозионни мероприятия в горите и земите от горския фонд; проектиране и строителство в горите и земите в държавния горския фонд; създаване на гори върху земеделски територии; охрана на горите и земите от горския фонд и опазване на дивеча и рибното богатство; контрол по извършване на дейностите в горите и земите от горския фонд съгласно Закона за горите и Закона за лова и опазване на дивеча; придобиване на гори и земи от горския фонд по чл. 15а от Закона за горите. Държавните горски стопанства могат да осъществяват и други дейности, в т. ч. туристическа, рекламна и външнотърговска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕДА КОЛЕВА АНГЕЛОВА (свързан с 3 фирми)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2010 1,128,000 -57.83% - -
2009 2,675,000 -39.44% - -
2008 4,417,000 2.2% - -
2007 4,322,000 - -

Служители

Година
Служители
2010 80 -38.46%
2009 130 -16.67%
2008 156 -3.7%
2007 162

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО КОТЕЛ - ГР. КОТЕЛ ДП на латиница "DARZHAVNO GORSKO STOPANSTVO KOTEL - GR. KOTEL DP" с ЕИК/ПИК 829079231 е основана на 28 Юли 2008 година с правна форма "Държавно предприятие" или на кратко "ДП". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЪРЖАВНА ДИВЕЧОВЪДНА СТАНЦИЯ ГР.КОТЕЛ", но на 23 Март 2011 година то бива сменено на сегашното "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО КОТЕЛ - ГР. КОТЕЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Котел.

Оборота на фирмата за 2010 година е в размер на 1,128,000 лв. което е с 58% по-малко от предходната 2009 година (2,675,000 лв.), а средният годишен ръст е -32%.

Хронология

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG829079231 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2002
Регистрация на фирмата

2008-07-28
Промяна наименование
Името се сменя от ДЪРЖАВНА ДИВЕЧОВЪДНА СТАНЦИЯ ГР.КОТЕЛ на ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО КОТЕЛ - ГР. КОТЕЛ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ДП на ДП
Промяна предмет на дейност
- Запазване и обогатяване на видовото разнообразие на дивеча, изграждане ловностопански съоръжения и провеждане на биотехнически мероприятия, възпроизводство, разселване, опазване и охрана на дивеча, аклиматизация и реаклиматизация на дивеча, подобрявани на екстериорните и трофейните качества на дивеча, ползване на дивеча и дивечовите продукти и провеждане на организиран ловен туризъм, ползване на горите от държавния горски фонд за съхраняване качествата на биотипите и подобряване местообитанията, възпроизводство на горите в горския фонд, ползвания от горите и земите от горския фонд, опазване на горите и земите в горския фонд, проектиране и строителство в горския фонд, управление на горите от държавния горски фонд, охрана на горите и земите от горския фонд и на горите създадени върху поземлен фонд, осъществяване и други дейности свързани с основният предмет на дейност на държавната дивечовъдна станция, съгласно чл.9, ал.4 ЗЛОД.
+ Запазване и обогатяве на видовото разнообразие на дивеча, изграждане на биотехнически съоръжения и провеждане на ловно-стопански мероприятия, възпроизводство, разселване, опазване и охрана на дивеча, аклиматизация и реаклиматизация на дивеча, подобряване на екстериорните и трофейните качества на дивеча, ползване на дивеча и дивечовите продукти и провеждане на организиран ловен туризъм, ползване на горите от държавния горски фонд за съхраняване качествата на биотипите и подобряване на местообитанията, възпроизводство на горите в горския фонд, ползвания от горите и земите в горския фонд, опазване но горите и земите в горския фонд, проектиране и строителство в горския фонд, управление на горите от държавния горски фонд, охрана на горите и земите от горския фонд и на горите създадени върху поземлен фонд, осъществяване и други дейности в т.ч. туристическа, рекламна и външнотърговска дейност.

2009-09-16

2011-02-04

2011-03-23
Промяна наименование
Името се сменя от ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО КОТЕЛ - ГР. КОТЕЛ на ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО КОТЕЛ - ГР. КОТЕЛ
Промяна предмет на дейност
- Запазване и обогатяве на видовото разнообразие на дивеча, изграждане на биотехнически съоръжения и провеждане на ловно-стопански мероприятия, възпроизводство, разселване, опазване и охрана на дивеча, аклиматизация и реаклиматизация на дивеча, подобряване на екстериорните и трофейните качества на дивеча, ползване на дивеча и дивечовите продукти и провеждане на организиран ловен туризъм, ползване на горите от държавния горски фонд за съхраняване качествата на биотипите и подобряване на местообитанията, възпроизводство на горите в горския фонд, ползвания от горите и земите в горския фонд, опазване но горите и земите в горския фонд, проектиране и строителство в горския фонд, управление на горите от държавния горски фонд, охрана на горите и земите от горския фонд и на горите създадени върху поземлен фонд, осъществяване и други дейности в т.ч. туристическа, рекламна и външнотърговска дейност.
+ Изпълнение на лесоустройствените проекти в държавния горски фонд и на лесоустройствените проекти в дивечовъдните участъци чрез; възпроизводство на горите и земите от държавния горски фонд и извършване на свързаните с това дейности; ефективно ползване на дървесина и на недървесни и други горски продукти от горите и земите от държавния горски фонд, както и търговия с тях; организиране и провеждане на противопожарни мероприятия в горите и земите от горския фонд; стопанисване и ползване на дивеч в дивечовъдните участъци в случаите и по реда, определени в Закона за лова и опазване на дивеча; поддържане на разнообразието на екосистемите и опазване на биологичното разнообразие в тях; управление на горите от държавния горски фонд; организиране и провеждане на лесозащитни и противоерозионни мероприятия в горите и земите от горския фонд; проектиране и строителство в горите и земите в държавния горския фонд; създаване на гори върху земеделски територии; охрана на горите и земите от горския фонд и опазване на дивеча и рибното богатство; контрол по извършване на дейностите в горите и земите от горския фонд съгласно Закона за горите и Закона за лова и опазване на дивеча; придобиване на гори и земи от горския фонд по чл. 15а от Закона за горите. Държавните горски стопанства могат да осъществяват и други дейности, в т. ч. туристическа, рекламна и външнотърговска дейност.

2011-06-28
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма