Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЕВЕЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
835031390
Регистрация по ЗДДС
Да - BG835031390 от 1998-04-10 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
ХЕВЕЯ
Транслитерация
HEVEA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, Бистрица, 2, вх. А Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
22.23 - Производство на дограма и други изделия от пластмаси за строителството
Предмет на дейност
Производство и търговия със сладкарски изделия, производство, преработка и търговия със селскостопанстка продукция и други хранителни стоки; транспортна дейност, строителство, външнотърговска ... Производство и търговия със сладкарски изделия, производство, преработка и търговия със селскостопанстка продукция и други хранителни стоки; транспортна дейност, строителство, външнотърговска дейност и дейности незабранени със сакон. Производство и търговия с химикали, торове, семена, препарати за растителна защита, средства за дезинфекция и дезинсекция и дератизация, лични предпазни средства и технически средства за приложението им; търговия с нефтопродукти, цигари, алкохол, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иван Василев Иванов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Иван Василев Иванов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЕВЕЯ ЕООД на латиница "HEVEA LTD" с ЕИК/ПИК 835031390 е основана на 12 Май 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

1998-04-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG835031390 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2010-06-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, Бистрица, 2, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, Бистрица, 2, вх. А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия със сладкарски изделия, производство, преработка и търговия със селскостопанстка продукция и други хранителни стоки; транспортна дейност, строителство, външнотърговска дейност и други дейности, незабранени със закон. Производство и търговия със сладкарски, захарни и шоколадови изделия; търговия с химикали, торове, семена, препарати за растителна защита, средства за дезинфекция и дезинсекция и дератизация, лични предпазни средства и технически средства за приложението им; търговия с нефтопродукти, цигари, алкохол, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.
+ Производство и търговия със сладкарски изделия, производство, преработка и търговия със селскостопанстка продукция и други хранителни стоки; транспортна дейност, строителство, външнотърговска дейност и дейности незабранени със сакон. Производство и търговия с химикали, торове, семена, препарати за растителна защита, средства за дезинфекция и дезинсекция и дератизация, лични предпазни средства и технически средства за приложението им; търговия с нефтопродукти, цигари, алкохол, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма