Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Частен професионален колеж по туризъм Алеко Константинов - град Девин ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202178530
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 6, 2012 16:45
Наименование
Частен професионален колеж по туризъм Алеко Константинов - град Девин
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул. „Явор“, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Осъществяване на дейност като Частен професионален колеж чрез провеждане на професионално обучение на лица, навършили 16 години, за придобиване на четвърта степен на професионална квалификация, ... Осъществяване на дейност като Частен професионален колеж чрез провеждане на професионално обучение на лица, навършили 16 години, за придобиване на четвърта степен на професионална квалификация, съгласно чл.68, ал.1 и ал.3 от Закона за професионалното образование и обучение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИСЛАВ СТЕФАНОВ БОЙЧЕВ (свързан с 12 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: БОРИСЛАВ СТЕФАНОВ БОЙЧЕВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 12 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИНА ЛИСИЦА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРИСЛАВ СТЕФАНОВ БОЙЧЕВ (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Частен професионален колеж по туризъм Алеко Константинов - град Девин ЕООД с ЕИК/ПИК 202178530 е основана на 6 Август 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХЮМАН ЕНЕРДЖИ ЕНД РЕСОУРСЕС", но на 21 Август 2017 година то бива сменено на сегашното "Частен професионален колеж по туризъм Алеко Константинов - град Девин". Седалището на компанията се намира в гр. Девин, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-08-06
Регистрация на фирмата

2015-01-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2017-08-21
Промяна наименование
Името се сменя от ХЮМАН ЕНЕРДЖИ ЕНД РЕСОУРСЕС на Частен професионален колеж по туризъм Алеко Константинов - град Девин
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Кремиковци, 8-ма, 40
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул. „Явор“, 1
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на дейност агенция за временна заетост, чрез наемане на работници и служители за осигуряване на временна работа (заетост) и изпращането им за изпълнението на временна работа в други предприятия-ползватели; трудово посредничество в страната и чужбина; платени услуги по подбор на кадри за фирми, професионално ориентиране, насочване за включване в езикови обучения за придобиване на допълнителна професионална квалификация на кандидати за работа и персонал; предоставяне на платена информация и консултации за фирми по въпроси на трудово-правни отношения, предоставяне на платена информация и консултации за фирми по въпроси на трудово-правните отношения управление на човешките ресурси и заетост; извършване на платени анализи, проучвания и консултации, посредничество и представителство на български и чуждестранни юридически лица; извършване на административни дейности и услуги по изготвяне на документация на фирми, касаещи човешките ресурси, посредничество, администриране на професионални обучения; платени услуги по изготвяне на проекти; рекламна дейност в полза на трети лица, предпечатна издателска дейност; създаване на информационни масиви, интернет платформи, сайтове за база данни за работодатели и кандидати за работа, извършване на преводачески услуги и легализация на документи и всякаква друга дейност незабранена от закона.
+ Осъществяване на дейност като Частен професионален колеж чрез провеждане на професионално обучение на лица, навършили 16 години, за придобиване на четвърта степен на професионална квалификация, съгласно чл.68, ал.1 и ал.3 от Закона за професионалното образование и обучение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма