Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202179276
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 7, 2012 11:29
Наименование
АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ
Транслитерация
ACADEMY FOR CONTRACTORS
Оборот
43,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. „София“, 99 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
85.60 - Спомагателни дейности в областта на образованието
Предмет на дейност
Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване, закупуване или продажба на бизнеси, или създаване на социален бизнес чрез извършване на дейност като ... Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване, закупуване или продажба на бизнеси, или създаване на социален бизнес чрез извършване на дейност като социално предприятие, получаване на лицензионни права или включване в регистрационен режим, съгласно законодателството, извършване на сертификации по европейски и международни стандарти, провеждане на платени обучения, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, специализирани обучения по въвеждане на стандарти, предоставяне на консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента, изготвяне на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях, продуктов маркетинг, посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на обучения, и свързаните с тях учебни практики и стажове, търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване, извършване на трудово посредничество след регистрация, съгласно законодателството, предпечатна и печатна подготовка, издателство, разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, включително медицинска, извършване на строителна дейност, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, търговско представителство и реализация на медицинско оборудване и извършване на свързаните с тях специализирани обучения, включително и за хора с увреждания, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Майса Базарова (свързан с 1 фирма)
Управител: Джемил Денис Йорганджилар (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Майса Базарова (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Джемил Денис Йорганджилар (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Борислав Стефанов Бойчев (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 43,000 186.67% - -
2020 15,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ ООД на латиница "ACADEMY FOR CONTRACTORS" с ЕИК/ПИК 202179276 е основана на 7 Август 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Банкя, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 43,000 лв.

Хронология

2012-08-07
Регистрация на фирмата

2015-01-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2016-06-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- МАРИНА ЛИСИЦА - 50 лв - 50.00% дял
- БОРИСЛАВ СТЕФАНОВ БОЙЧЕВ - 50 лв - 50.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Организиране на платени обучения в областта на предприемачеството за стартиране и развиване на бизнес, чрез провеждане yоркшопи, презентации, професионални обучения и обучения по ключови компетенции, дистанционно и онлайн обучение. Разкриване и лицензиране на обучаващи институции за възрастни, центрове за развиване на предприемачеството за деца и ученици съгласно българското и европейското законодателство, предоставяне на платени образователни услуги, анализи и консултации в различни направления за стартиращи предприемачи и развиващи се фирми. Посредничество на образователни институции при организиране на професионални обучения, и свързаните с тях администриране, мониторинг и контрол на качеството на обучение. Извършване на платени анализи, проучвания и консултации в сферата на предприемачеството, стартирането и развиването на бизнес, разработване и управление на проекти в сферата на образованието, обучението, науката, социални дейности, туризма, селско, горско и рибно стопанство. Разпространение на рекламни материали и осъществяван на рекламна дейност в полза на трети лица. Предпечатна и печатна подготовка, издателство и разпространение на учебна и специализирана литература, публикуване на статии и печатни издания и електронни медии, изготвяне на рекламни материали отдаване под наем на автомобили, техника и друго движимо и имущество и недвижимо имущество. Посредничество за стажуване на курсисти, колежани и студенти. Организиране и провеждане на конференции, семинари, квалификационно, след дипломно обучение, кандидат-студентски, художествено-творчески, езикови и подготвителни курсове за деца и възрастни. Консултантски услуги в сферата на маркетинга, финансите и счетоводството на фирмата, регистрация и управление на фирми, човешки ресурси и трудово-правни отношения. Търговско представителство и посредничество на български и чужди обучаващи институции, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
+ Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване или закупуване на бизнес в държавите на Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Океания в съответствие с техните национални законодателства. Представителство и предоставяне на посредничество в Р.България на чуждестранни консултантски фирми - правни, финансови, данъчно-счетоводни и имиграционни консултанти по въпросите на предприемачеството, стартиране и развиване на бизнес, съдружия с чужди граждани от български и други европейски граждани в държавите с визови или безвизови ограничения за стартиране на бизнес и предприемачество.Комисионна дейност по посредничество в чужбина пред бизнес-брокери, правни и счетоводни кантори, и имиграционни консултанти по получаване на статут на резиденти като инвеститори в бизнес проекти, придобиване на дялови участия в чуждестранни фирми или стартиране на предприемачество в държави с визови ограничения за български и европейски граждани.Посредничество при закупуване на недвижими имоти с цел бизнес инвестиция в държавите на Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Океания в съответствие с техните национални законодателства. Провеждане на платени уоркшопи, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, обучения по правни, стопански, счетоводно-данъчни, финансови, имиграционни и други въпроси свързани със спецификата на националните законодателства на държавите по стартирането и развитието на предприемачеството.Организиране на платени обучения (включително онлайн и дистанционно) и консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента и изготвяне срещу заплащане на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях. Посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на професионални обучения, и свързаните с тях, учебни практики и стажове, свързани с придобиване на предприемачески знания, умения и компетентности. Търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване. Посредничество пи организиране на студентски бригади в чужбина. Пред печатна и печатна подготовка, издателство и разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, пряко свързана с основната дейност. Посредничество за стажуване на курсисти, колежани и студенти. Посредничество пред български обучителни институции за организиране на квалификационни курсове и езикови обучения и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.

2019-09-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Кремиковци, 8-ма, 40
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, пл. Македония, 1, ет. 15

2020-05-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, пл. Македония, 1, ет. 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, пл. Македония, 1, ет. 15
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2021-01-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, пл. Македония, 1, ет. 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. „София“, 99
Промяна предмет на дейност
- Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване или закупуване на бизнес в държавите на Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Океания в съответствие с техните национални законодателства. Представителство и предоставяне на посредничество в Р.България на чуждестранни консултантски фирми - правни, финансови, данъчно-счетоводни и имиграционни консултанти по въпросите на предприемачеството, стартиране и развиване на бизнес, съдружия с чужди граждани от български и други европейски граждани в държавите с визови или безвизови ограничения за стартиране на бизнес и предприемачество.Комисионна дейност по посредничество в чужбина пред бизнес-брокери, правни и счетоводни кантори, и имиграционни консултанти по получаване на статут на резиденти като инвеститори в бизнес проекти, придобиване на дялови участия в чуждестранни фирми или стартиране на предприемачество в държави с визови ограничения за български и европейски граждани.Посредничество при закупуване на недвижими имоти с цел бизнес инвестиция в държавите на Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Океания в съответствие с техните национални законодателства. Провеждане на платени уоркшопи, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, обучения по правни, стопански, счетоводно-данъчни, финансови, имиграционни и други въпроси свързани със спецификата на националните законодателства на държавите по стартирането и развитието на предприемачеството.Организиране на платени обучения (включително онлайн и дистанционно) и консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента и изготвяне срещу заплащане на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях. Посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на професионални обучения, и свързаните с тях, учебни практики и стажове, свързани с придобиване на предприемачески знания, умения и компетентности. Търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване. Посредничество пи организиране на студентски бригади в чужбина. Пред печатна и печатна подготовка, издателство и разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, пряко свързана с основната дейност. Посредничество за стажуване на курсисти, колежани и студенти. Посредничество пред български обучителни институции за организиране на квалификационни курсове и езикови обучения и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
+ Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване или закупуване или продажба на бизнеси, създаване на социален бизнес чрез извършване на дейност като социално предприятие. Изготвяне на документация на обучаващи институции във връзка с осъществяване на дейността или за получаване на лицензионни права, сертификация по европейски и международни стандарти. Провеждане на платени уоркшопи, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, специализирани обучения или обучения по стандарти. Организиране на платени обучения (включително онлайн и дистанционно) и консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента и изготвяне срещу заплащане на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях. Посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на обучения, и свързаните с тях, учебни практики и стажове, свързани с придобиване на предприемачески знания, умения и компетентности. Търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване. Посредничество по организиране на студентски бригади в чужбина. Пред печатна и печатна подготовка, издателство и разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, пряко свързана с основната дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.

2022-07-01
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-07-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. „София“, 99
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. „София“, 99
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване или закупуване или продажба на бизнеси, създаване на социален бизнес чрез извършване на дейност като социално предприятие. Изготвяне на документация на обучаващи институции във връзка с осъществяване на дейността или за получаване на лицензионни права, сертификация по европейски и международни стандарти. Провеждане на платени уоркшопи, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, специализирани обучения или обучения по стандарти. Организиране на платени обучения (включително онлайн и дистанционно) и консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента и изготвяне срещу заплащане на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях. Посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на обучения, и свързаните с тях, учебни практики и стажове, свързани с придобиване на предприемачески знания, умения и компетентности. Търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване. Посредничество по организиране на студентски бригади в чужбина. Пред печатна и печатна подготовка, издателство и разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, пряко свързана с основната дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
+ Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване, закупуване или продажба на бизнеси, или създаване на социален бизнес чрез извършване на дейност като социално предприятие, получаване на лицензионни права или включване в регистрационен режим, съгласно законодателството, извършване на сертификации по европейски и международни стандарти, провеждане на платени обучения, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, специализирани обучения по въвеждане на стандарти, предоставяне на консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента, изготвяне на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях, продуктов маркетинг, посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на обучения, и свързаните с тях учебни практики и стажове, търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване, извършване на трудово посредничество след регистрация, съгласно законодателството, предпечатна и печатна подготовка, издателство, разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, включително медицинска, извършване на строителна дейност, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, търговско представителство и реализация на медицинско оборудване и извършване на свързаните с тях специализирани обучения, включително и за хора с увреждания, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма