Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БКС БРЕЗНИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000374012
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000374012 от 1994-08-11 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
БКС БРЕЗНИК
Транслитерация
BKS BREZNIK
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Брезник, ул. Г.БУНДЖУЛОВ 2 Виж на картата
Предмет на дейност
ПУНКТОВЕ ЗА ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ, АВТОСЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ И АВТОМИВКА, СТОПАНИСВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ЖИЛИЩЕН ФОНД; РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА СГРАДНИЯ ФОНД; ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА УЛИЦИ... ПУНКТОВЕ ЗА ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ, АВТОСЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ И АВТОМИВКА, СТОПАНИСВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ЖИЛИЩЕН ФОНД; РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА СГРАДНИЯ ФОНД; ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА УЛИЦИ, ПЪТИЩА И МОСТОВЕ; ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ГРАДИНКИ, ПАРКОВЕ, ПАРКИНГИ И ДР.; РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ УСЛУГИ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И НАСЕЛЕНИЕТО; УСЛУГИ С ТРАНСПОРТ, СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ; НИСКО БЛАГОУСТРОЙСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО, МАЛКИ ОБЕКТИ ОТ ВИСОКО СТРОИТЕЛСТВО; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБРЯДНА ДЕЙНОСТ, ХИГИЕНИЗИРАНЕ, СМЕТОИЗВОЗВАНЕ И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЯНА ГЕОРГИЕВА ИВАНОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯНА ГЕОРГИЕВА ИВАНОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
329,195 лева (329,195 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БКС БРЕЗНИК ЕООД на латиница "BKS BREZNIK" с ЕИК/ПИК 000374012 е основана на 8 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЛАГОУСТРОЯВАНЕ", но на 17 Ноември 2008 година то бива сменено на сегашното "БКС БРЕЗНИК". Седалището на компанията се намира в гр. Брезник, а началният внесен капитал е в размер на 329,195 лева.

Хронология

1994-08-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000374012 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2000
Регистрация на фирмата

2008-11-10
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване едноличен собственик на капитала

2008-11-17
Промяна наименование
Името се сменя от БЛАГОУСТРОЯВАНЕ на БКС БРЕЗНИК

2015-07-28
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-07-21
Промяна предмет на дейност
- СТОПАНИСВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ЖИЛИЩЕН ФОНД; РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА СГРАДНИЯ ФОНД; ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА УЛИЦИ, ПЪТИЩА И МОСТОВЕ; ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ГРАДИНКИ, ПАРКОВЕ, ПАРКИНГИ И ДР.;РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ УСЛУГИ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И НАСЕЛЕНИЕТО; УСЛУГИ С ТРАНСПОРТ, СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ; НИСКО БЛАГОУСТРОЙСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО, МАЛКИ ОБЕКТИ ОТ ВИСОКО СТРОИТЕЛСТВО; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБРЯДНА ДЕЙНОСТ, ХИГИЕНИЗИРАНЕ, СМЕТОИЗВОЗВАНЕ И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ.
+ ПУНКТОВЕ ЗА ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ, АВТОСЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ И АВТОМИВКА, СТОПАНИСВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ ЖИЛИЩЕН ФОНД; РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА СГРАДНИЯ ФОНД; ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА УЛИЦИ, ПЪТИЩА И МОСТОВЕ; ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ГРАДИНКИ, ПАРКОВЕ, ПАРКИНГИ И ДР.; РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ УСЛУГИ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И НАСЕЛЕНИЕТО; УСЛУГИ С ТРАНСПОРТ, СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ; НИСКО БЛАГОУСТРОЙСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО, МАЛКИ ОБЕКТИ ОТ ВИСОКО СТРОИТЕЛСТВО; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБРЯДНА ДЕЙНОСТ, ХИГИЕНИЗИРАНЕ, СМЕТОИЗВОЗВАНЕ И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма