Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АСТРА КОМЕРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000573772
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000573772 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1989 година
Наименование
АСТРА КОМЕРС
Транслитерация
ASTRA COMMERСE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, кв.СТОЯН ЗАИМОВ бл. 70 вх.А ет.4 ап.11 Виж на картата
Код на икономическа дейност
- търговия
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи, с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, тьрговия с хранителни, промишлени и битови стоки и изделия, стопанисване на заведения за общест... покупка на стоки или други вещи, с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, тьрговия с хранителни, промишлени и битови стоки и изделия, стопанисване на заведения за обществено хранене, търговско посредничество и представителство, продажба на стоки от собствено производство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, таксиметрови и всякакви други допустими от закона услуги на граждани и фирми в страната и чужбина осъществявани по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОБЕРТ ВАХЕНАК КЕНДЕРЯН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РОБЕРТ ВАХЕНАК КЕНДЕРЯН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
16,600 лева (16,600 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АСТРА КОМЕРС ЕООД на латиница "ASTRA COMMERСE" с ЕИК/ПИК 000573772 е основана на 7 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 16,600 лева.

Хронология

1989
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000573772 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2021-12-16
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- OPГAHИЗИPAHE ПPOДAЖБA HA CTOKИ ЗA ПOTPEБЛEHИE, ПPOИЗBEЖДAHИ B CTPAHATA И BHOCHИ TAKИBA, KAKTO И ИЗBЪPШBAHE УCЛУГИ HA ФИPMИ, CTOПAHCKИ OPГAHИЗAЦИИ И HACEЛEHИETO CPEЩУ BAЛУTA И ЛEBOBE И ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT. OPГAHИЗИPAHE TЪPГOBИЯ HA EДPO И TЪPГOBИЯ HA ДPEБHO C ПOTPEБИTEЛCKИ CTOKИ И OБЩECTBEHO XPAHEHE, ИЗKУПУBAHE И TЪPГOBCKA PEAЛИЗAЦИЯ HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ OT PACTИTEЛEH И ЖИBOTИHCKИ ПPOИЗXOД И TEXHИTE ПPOИЗBOДHИ, BЪHШHOTЬPГOBCKA ДEЙHOCT.
+ покупка на стоки или други вещи,с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид,тьрговия с хранителни, промишлени и битови стоки и изделия, стопанисване на заведения за обществено хранене, търговско посредничество и представителство, продажба на стоки от собствено производство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, таксиметрови и всякакви други допустими от закона услуги на граждани и фирми в страната и чужбина осъществявани по търговски начин.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма