Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЗОРА" Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000750201
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000750201 от 1998-04-28 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЗОРА"
Транслитерация
PK "ZORA"
Оборот
17,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Антон, пл. Съединение, 6 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4711 - Търговия на дребно, без търговия с автомобили и мотоциклети
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с хранителни, нехранителни и промишлени стоки, производство, преработка и реализация на селскостопанска продукция, производство и търговия на стоки ... Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с хранителни, нехранителни и промишлени стоки, производство, преработка и реализация на селскостопанска продукция, производство и търговия на стоки за народно потребление, както и услуги на членовете на кооперацията и населението, бартерни сделки, посредничество, растениевъдство, животновъдство, механизирани, селскостопански, транспортни, агрохимически услуги; строителство и строително-ремонтни дейности; дърводобив и дървопреработване; вътрешен и външен транспорт; спедиторска дейност; оказионна и комисионна търговия; извършване на всякаква производствена, търговска, стопанска дейност, както и всички други дейности, незабранени от законодателството на Република България и след снабдяване с разрешителни и лицензии, за които се изискват такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 17,000 -15% - -
2020 20,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЗОРА" Кооперация на латиница "PK "ZORA"" с ЕИК/ПИК 000750201 е основана на 1 Ноември 2010 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Седалището на компанията се намира в с. Антон.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 17,000 лв.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

1998-04-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000750201 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-07-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Антон
+ БЪЛГАРИЯ, с. Антон, пл. СЪЕДИНЕНИЕ, 6
Промяна предмет на дейност
- TЪPГOBИЯ, OБЩECTBEHO XPAHEHE, XOTEЛИEPCTBO, TУPИЗЪM, ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ И УCЛУГИ CBЪPЗAHИ C ПPEДMETA HA ДEЙHOCT, ИЗKУПУBAHE, ПPEPAБOTKA И ЗAГOTOBKA HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, CЪБИPAHE, ИЗKУПУBAHE И ЗAГOTOBKA HA БИЛKИ, ГЪБИ, ДИBOPACTЯЩИ ПЛOДOBE, BTOPИЧHИ CУPOBИHИ, ПЧEЛAPCTBO, ЗAЙЦEBЪДCTBO, OBЦEBЪДCTBO И ГOBEДOBЪДCTBO.
+ Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с хранителни, нехранителни и промишлени стоки, производство, преработка и реализация на селскостопанска продукция, производство и търговия на стоки за народно потребление, както и услуги на членовете на кооперацията и населението, бартерни сделки, посредничество, растениевъдство, животновъдство, механизирани, селскостопански, транспортни, агрохимически услуги; строителство и строително-ремонтни дейности; дърводобив и дървопреработване; вътрешен и външен транспорт; спедиторска дейност; оказионна и комисионна търговия; извършване на всякаква производствена, търговска, стопанска дейност, както и всички други дейности, незабранени от законодателството на Република България и след снабдяване с разрешителни и лицензии, за които се изискват такива.

2019-04-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Антон, пл. СЪЕДИНЕНИЕ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, с. Антон, пл. Съединение, 6

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма