Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РПК ТРАКИЯ Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000795132
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000795132 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1971 година
Наименование
РПК ТРАКИЯ
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, Тачо Даскалов, 35 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно; Производство и продажба на стоки; Производство, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция; Изкупуване и преработка на диворастящи култури; Търговско представите... Търговия на едро и дребно; Производство и продажба на стоки; Производство, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция; Изкупуване и преработка на диворастящи култури; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Обществено хранене; Наемни сделки; Посредническа и информационна дейност, както и всяка друга, незабранена от закона дейност или услуги незабранени от закона, а за които се изисква разрешителен и/или лицензионен режим-след издаването на съответното разрешение и/или лиценз. Социална и културна дейност и всяка дейност в интерес на членовете на кооперацията, която не е в противоречие със законите на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РПК ТРАКИЯ Кооперация с ЕИК/ПИК 000795132 е основана на 30 Май 2008 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТРАКИЯ", но на 7 Август 2009 година то бива сменено на сегашното "РПК ТРАКИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Раднево.

Хронология

1971
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000795132 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-08-07
Промяна наименование
Името се сменя от ТРАКИЯ на РПК ТРАКИЯ

2013-04-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, ул. ТАЧО ДАСКАЛОВ, 35
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, Тачо Даскалов, 35
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ, ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ХОТЕЛИЕРСТВО / СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ/ И ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ / ПО ЗАКОНОУСТАНОВЕНИЯ РЕД/, ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИ - БИТОВИ И ДРУГИ, КУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ЗАГОТОВКА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ПЧЕЛАРСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ЖИВОТНИ / БЕЗ ДИВЕЧОВИ КОЖИ/, ПТИЦИ, ЗАЙЦИ, СЪБИРАНЕ И ИЗКУПУВАНЕ НА БИЛКИ И ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ, ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ.
+ ТЪРГОВИЯ,ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ХОТЕЛ ИЕРСГВО/СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ/ И ТУРИЗЪМ,ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ/ПО ЗАКОНОУСТАНОВЕН РЕДАИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИ - БИТОВИ И ДРУГИ, КУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ЗАГОТОВКА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ПЧЕЛАРСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ЖИВОТНИ/БЕЗ ДИВЕЧОВИ КОЖИ/, ПТИЦИ, ЗАЙЦИ, СЪБИРАНЕ И ИЗКУПУВАНЕ НА БИЛКИ И ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ, ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ.

2021-09-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, Тачо Даскалов, 35
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, Тачо Даскалов, 35
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ,ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ХОТЕЛ ИЕРСГВО/СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ/ И ТУРИЗЪМ,ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ/ПО ЗАКОНОУСТАНОВЕН РЕДАИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИ - БИТОВИ И ДРУГИ, КУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ЗАГОТОВКА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ПЧЕЛАРСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ЖИВОТНИ/БЕЗ ДИВЕЧОВИ КОЖИ/, ПТИЦИ, ЗАЙЦИ, СЪБИРАНЕ И ИЗКУПУВАНЕ НА БИЛКИ И ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ, ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ.
+ Търговия на едро и дребно; Производство и продажба на стоки; Производство, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция; Изкупуване и преработка на диворастящи култури; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Обществено хранене; Наемни сделки; Посредническа и информационна дейност, както и всяка друга, незабранена от закона дейност или услуги незабранени от закона, а за които се изисква разрешителен и/или лицензионен режим-след издаването на съответното разрешение и/или лиценз. Социална и културна дейност и всяка дейност в интерес на членовете на кооперацията, която не е в противоречие със законите на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма