Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО "ЧЕРНИ ЛОМ" гр. ПОПОВО ДП

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 28, 2011 14:46
ЕИК/ПИК
000860224
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000860224 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО "ЧЕРНИ ЛОМ" гр. ПОПОВО
Транслитерация
DLS "TSCERNI LOM" POPOVO
Правна форма
Държавно предприятие (ДП)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Попово, бул. МИХАИЛ МАДЖАРОВ, 68 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
0210 - Възпроизводство на гори
Предмет на дейност
ЗАПАЗВАНЕ И ОБОГАТЯВАНЕ НА ВИДОВОТО РАЗНООБРАЗИЕ НА ДИВЕЧА; ИЗГРАЖДАНЕ НА БИОТЕХНИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛОВНОСТОПАНСКИ МЕРОПРИЯТИЯ; ВЪЗПРОИЗВОДСТВО, РАЗСЕЛВАНЕ, ОПАЗВАНЕ И ОХРАНА НА ДИВ... ЗАПАЗВАНЕ И ОБОГАТЯВАНЕ НА ВИДОВОТО РАЗНООБРАЗИЕ НА ДИВЕЧА; ИЗГРАЖДАНЕ НА БИОТЕХНИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛОВНОСТОПАНСКИ МЕРОПРИЯТИЯ; ВЪЗПРОИЗВОДСТВО, РАЗСЕЛВАНЕ, ОПАЗВАНЕ И ОХРАНА НА ДИВЕЧА; АКЛИМАТИЗАЦИЯ И РЕАКЛИМАТИЗАЦИЯ НА ДИВЕЧА; ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕКСТЕРИОРНИТЕ КАЧЕСТВА НА ДИВЕЧА, ПОЛЗВАНЕ НА ДИВЕЧА И ДИВЕЧОВИТЕ ПРОДУКТИ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОРГАНИЗИРАН ЛОВЕН ТУРИЗЪМ; ПОЛЗВАНЕ НА ГОРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ГОРСКИ ФОНД ЗА СЪХРАНЯВАНЕ КАЧЕСТВАТА НА БИОТОПИТЕ И ПОДОБРЯВАНЕ НА МЕСТООБИТАНИЯТА; ВЪЗПРОИЗВОДСТВО НА ГОРИТЕ В ГОРСКИЯ ФОНД; ПОЛЗВАНИЯ ОТ ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ ОТ ГОРСКИЯ ФОНД; ОПАЗВАНЕ НА ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ В ГОРСКИЯ ФОНД; ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО В ГОРСКИЯ ФОНД; УПРАВЛЕНИЕ НА ГОРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ГОРСКИ ФОНД; ОХРАНА НА ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ ОТ ГОРСКИЯ ФОНД И НА ГОРИТЕ СЪЗДАДЕНИ ВЪРХУ ПОЗЕМЛЕНИЯ ФОНД; ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, ВКЛ. ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ДИМИТРОВ ЛЮБЕНОВ (свързан с 2 фирми)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО "ЧЕРНИ ЛОМ" гр. ПОПОВО ДП на латиница "DLS "TSCERNI LOM" POPOVO" с ЕИК/ПИК 000860224 е основана на 18 Февруари 2008 година с правна форма "Държавно предприятие" или на кратко "ДП". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ - ДЪРЖАВНА ДИВЕЧОВЪДНА СТАНЦИЯ "ЧЕРНИ ЛОМ"", но на 2 Юли 2008 година то бива сменено на сегашното "ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО "ЧЕРНИ ЛОМ" гр. ПОПОВО". Седалището на компанията се намира в гр. Попово.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000860224 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-07-02
Промяна наименование
Името се сменя от ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ - ДЪРЖАВНА ДИВЕЧОВЪДНА СТАНЦИЯ "ЧЕРНИ ЛОМ" на ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО "ЧЕРНИ ЛОМ" гр. ПОПОВО
Промяна предмет на дейност
- УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИЯ ГОРСКИ ФОНД, ОХРАНА И КОНТРОЛ ВЪРХУ ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ ОТ ГОРСКИЯ ФОНД, КАКТО И ВЪРХУ ГОРИТЕ ПО ЧЛ. 2 АЛ.3 ОТ ЗАКОНА ЗА ГОРИТЕ, А ИМЕННО ГОРИТЕ ВЪРХУ ЗЕМИ ОТ ПОЗЕМЛЕНИЯ ФОНД; ОРГАНИЗАЦИЯ, КООРДИНАЦИЯ И КОНТРОЛ НА ПРОИЗВОДСТВО НА ГОРИТЕ В ГОРСКИЯ ФОНД, ПОЛЗУВАНИЯТА ОТ ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ В ГОРСКИЯ ФОНД, ОПАЗВАНЕ НА ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ В ГОРСКИЯ ФОНД, ПРОЕКТИРАНЕТО И СТРОИТЕЛСТВОТО В ГОРСКИЯ ФОНД; ЗАПАЗВАНЕ И ОБОГАТЯВАНЕ НА ВИДОВОТО РАЗНООБРАЗИЕ НА ДИВЕЧА; ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛОВНОСТОПАНСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА БИОТЕХНИЧЕСКИ МЕРОПРИЯТИЯ; АКЛИМАТИЗАЦИЯ И РЕАКЛИМАТИЗАЦИЯ НВА ДИВЕЧА; ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕКСТЕРИОРНИТЕ И ТРОФЕЙНИ КАЧЕСТВА НА ДИВЕЧА; ПОЛЗУВАНЕ НА ДИВЕЧА, ДИВЕЧОВИТЕ ПРОДУКТИ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОРГАНИЗИРАН ЛОВЕН ТУРИЗЪМ; ПОЛЗУВАНЕ НА ГОРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ГОРСКИ ФОНД ЗА СЪХРАНЯВАНЕ КАЧЕСТВАТА НА ЛБИОТИПИТЕ И ПОДОБРЯВАНЕ НА МЕСТООБИТАНИЯТА, КАТО ПОСОЧЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ В РАЙОНА НА БИВШЕТО ДЪРЖАВНО ЛЕСНИЧЕЙСТВО "ЧЕРНИ ЛОМ" - ГР. ПОПОВО.
+ ЗАПАЗВАНЕ И ОБОГАТЯВАНЕ НА ВИДОВОТО РАЗНООБРАЗИЕ НА ДИВЕЧА; ИЗГРАЖДАНЕ НА БИОТЕХНИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛОВНОСТОПАНСКИ МЕРОПРИЯТИЯ; ВЪЗПРОИЗВОДСТВО, РАЗСЕЛВАНЕ, ОПАЗВАНЕ И ОХРАНА НА ДИВЕЧА; АКЛИМАТИЗАЦИЯ И РЕАКЛИМАТИЗАЦИЯ НА ДИВЕЧА; ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕКСТЕРИОРНИТЕ КАЧЕСТВА НА ДИВЕЧА, ПОЛЗВАНЕ НА ДИВЕЧА И ДИВЕЧОВИТЕ ПРОДУКТИ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОРГАНИЗИРАН ЛОВЕН ТУРИЗЪМ; ПОЛЗВАНЕ НА ГОРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ГОРСКИ ФОНД ЗА СЪХРАНЯВАНЕ КАЧЕСТВАТА НА БИОТОПИТЕ И ПОДОБРЯВАНЕ НА МЕСТООБИТАНИЯТА; ВЪЗПРОИЗВОДСТВО НА ГОРИТЕ В ГОРСКИЯ ФОНД; ПОЛЗВАНИЯ ОТ ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ ОТ ГОРСКИЯ ФОНД; ОПАЗВАНЕ НА ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ В ГОРСКИЯ ФОНД; ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО В ГОРСКИЯ ФОНД; УПРАВЛЕНИЕ НА ГОРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ГОРСКИ ФОНД; ОХРАНА НА ГОРИТЕ И ЗЕМИТЕ ОТ ГОРСКИЯ ФОНД И НА ГОРИТЕ СЪЗДАДЕНИ ВЪРХУ ПОЗЕМЛЕНИЯ ФОНД; ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, ВКЛ. ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА.

2009-04-14

2011-06-28
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма