Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАЙОНЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ - гр. ХАСКОВО Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000903985
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000903985 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
РАЙОНЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ - гр. ХАСКОВО
Оборот
213,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
8 служители към 2021 г.
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. СКОПИЕ 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно, търговия с хранителни и промишлени стоки, продажба на стоки от собствено производство, производство на стоки, производство на хляб с цел търговия, изкупуване и пре... търговия на едро и дребно, търговия с хранителни и промишлени стоки, продажба на стоки от собствено производство, производство на стоки, производство на хляб с цел търговия, изкупуване и преработка на селскостопанска и друга продукция; изкупуване; изкупуване, преработка и заготовка на билки, гъби и др., внос, износ; хотелиерство, счетоводни и други услуги; застрахователна, транспортна, строително - ремонтна дейност, обществено хранене, отдаване на недвижими имоти под наем, организиране на стоково тържище; ресторантьорство обучение и квалификация на кадри от системата и извън нея в т.ч. и с цел реализиране на приходи чрез своя учебен център; извършва и допълнителна дейност съобразно с характера на учебно звено и възможности на базата както и всяка друга не забранена от закона дейност, която може да бъде осъществявана от съюза в общ интерес на неговите членове. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 213,000 33.13% - -
2020 160,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 8 -11.11%
2020 9

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАЙОНЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ - гр. ХАСКОВО Кооперация с ЕИК/ПИК 000903985 е основана на 5 Февруари 2010 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 213,000 лв.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000903985 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-07-02
Промяна предмет на дейност
- Подпомага методически своите членове по спазване законността и уставите, финансовата, счетоводна и договорна дисциплина. Подпомага и съдейства за образуване на нови кооперации и други форми на кооперативна дейност на територията на съюза и за тяхното организационно укрепване. Организира и осъществява правна помощ и защита на имуществените интереси за членуващите кооперации и ги представлява пред съдебните органи. Организира и осъществява търговска дейност от общ интерес като търговия на едро и дребно, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция, производство на хляб с цел търговия, хранителни и промишлени стоки, обществено хранене и друга незабранена от закона дейност. Подпомага кооперациите за непрекъснато усъвършенствуване на тяхната вътрешно организационна дейност за подобряване на индивидуалната им работа с кооператорите и широкото им въвличане в управлението на кооперациите. Чрез своя професионален учебен център РКС извършва обучение и квалификация на кадри от системата и извън нея в т.ч. и с цел реализиране на приходи. Учебния център може да извършва и допълнителна дейност, съобразена с характер на учебно звено и възможностите на базата. Изкупуване, преработка и заготовка на билки, гъби и други, внос, износ, хотелиерство, счетоводни услуги, застрахователна, транспортна, строителна и ремонтна дейност. Организиране на стоково тържище.
+ търговия на едро и дребно, търговия с хранителни и промишлени стоки, продажба на стоки от собствено производство, производство на стоки, производство на хляб с цел търговия, изкупуване и преработка на селскостопанска и друга продукция; изкупуване; изкупуване, преработка и заготовка на билки, гъби и др., внос, износ; хотелиерство, счетоводни и други услуги; застрахователна, транспортна, строително - ремонтна дейност, обществено хранене, отдаване на недвижими имоти под наем, организиране на стоково тържище; ресторантьорство обучение и квалификация на кадри от системата и извън нея в т.ч. и с цел реализиране на приходи чрез своя учебен център; извършва и допълнителна дейност съобразно с характера на учебно звено и възможности на базата както и всяка друга не забранена от закона дейност, която може да бъде осъществявана от съюза в общ интерес на неговите членове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма