Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИТРА-Д - ТЕОДОРА ПЕНЧЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
020199766
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
МИТРА-Д - ТЕОДОРА ПЕНЧЕВА
Транслитерация
MITRA-D- TEODORA PENCHEVA
Оборот
26,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул.РАКОВСКИ, 49 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език/ преводаческа дейност/, машинопис, търговия с дрехи и други стоки за бита, производство и търговия на хранителни продукти и... Преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език/ преводаческа дейност/, машинопис, търговия с дрехи и други стоки за бита, производство и търговия на хранителни продукти и стоки за бита, производство и търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен произход, търговия с цигари и алкохол след съответните разрешения, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, превозни хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, сервизни дейности и услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, превоз на стоки и товари в страната и чужбина с товарен или лекотоварен автомобилен транспорт, външнотърговска дейност, фризьорство, ресторантьорство и всички разрешени от Търговския закон дейности. прочети още скрии
Физически лица търговци
ТЕОДОРА ПЕНЧЕВА ТОДОРОВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 26,000 2500% - -
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИТРА-Д - ТЕОДОРА ПЕНЧЕВА ЕТ на латиница "MITRA-D- TEODORA PENCHEVA" с ЕИК/ПИК 020199766 е основана на 17 Май 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "МИТРА-Д - ТЕОДОРА ДРАГНЕВА", но на 17 Май 2008 година то бива сменено на сегашното "МИТРА-Д - ТЕОДОРА ПЕНЧЕВА". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 26,000 лв.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2008-05-17
Промяна наименование
Името се сменя от МИТРА-Д - ТЕОДОРА ДРАГНЕВА на МИТРА-Д - ТЕОДОРА ПЕНЧЕВА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, УЛ. РАКОВСКИ, 49
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул.РАКОВСКИ, 49

2012-12-06
Промяна предмет на дейност
- ПPEBOДИ, MAШИHOПИC, BИЗOBИ УCЛУГИ, ШИBAЧECTBO, TЪPГOBCKA ДEЙHOCT, PAЗPAБOTBAHE HA EЛEKTPOHHA, MEXAHИЧHA, OПTИЧHA AПAPATУPA И УCЪBЪPШEHCTBAHE HA AHAЛOГИЧHИ OБPAЗЦИ, ПPOГPAMHO OCИГУPЯBAHE. ПPOИЗBOДCTBO HA ПЛACTMACOBИ ИЗДEЛИЯ, ДETAЙЛИ И CTOKИ ЗA БИTA; ЧACTHИ УPOЦИ И KУPCOBE БEЗ ИЗДABAHE HA ДOKУMEHT ЗA ПPABOCПOCOБHOCT; ПЛETИBO; AHTИKBAPИAT. ТЪРГОВИЯ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ.
+ Преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език/ преводаческа дейност/, машинопис, търговия с дрехи и други стоки за бита, производство и търговия на хранителни продукти и стоки за бита, производство и търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен произход, търговия с цигари и алкохол след съответните разрешения, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, превозни хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, сервизни дейности и услуги, покупка,строеж или обзавеждане на недвижими имоти и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, превоз на стоки и товари в страната и чужбина с товарен или лекотоварен автомобилен транспорт, външнотърговска дейност, фризьорство, ресторантьорство и всички разрешени от Търговския закон дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма