Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛЮНЕЛ - 99, ХРИСТОВИ И С-ИЕ СД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на March 2, 2018 11:53
ЕИК/ПИК
020317353
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
ЛЮНЕЛ - 99, ХРИСТОВИ И С-ИЕ
Транслитерация
LUNEL- 99, HRISTOVI I S-IE
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ж.к. ИЗТОК ул. БЛ.ГЕБРЕВ бл. 25 вх.А ет.1 ап.2 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и търговия с декоративни растения и животни, екзотични риби, всякакъв вид оборудване, храни и посадъчен материал за тях, продажба на ветеринарни пособия и материали. Транспортна д... Производство и търговия с декоративни растения и животни, екзотични риби, всякакъв вид оборудване, храни и посадъчен материал за тях, продажба на ветеринарни пособия и материали. Транспортна дейност в страната и зад граница /след получаване на лиценз/. Спедиторска дейност. Производство, събиране, изкупуване, преработка и реализация на растителна и животинска селскостопанска продукция, мед, пчелни продукти и риба, рибни продукти. Вътрешен и международен туризъм /след получаване на лиценз/. Комплексно туристическо обслужване, изграждане и експлоатация на обекти за развлечения и отдих. Хотелиерство. Изграждане и експлоатация на спортни зали и съоръжения. Спортно-педагогическа дейност. Авторемонтни услуги, фризьорство, козметика, масаж. Ремонт на радио-техника, телевизионна техника, компютърна, селскостопанска и промишлена техника. Търговска дейност в страната и чужбина, включително чрез изградена собствена магазинна и складова мрежа. Производство и реализация на всякакви стоки /позволени от закона/. Ресторантьорство, откриване на всякакви питейни и хранителни заведения с консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, сладкарски изделия, топла и студена кухненска продукция. Импресарска дейност, реклама, организация и провеждане на музикално-артистични, спортни и културни прояви. Образователна дейност. Курсове и школи за подготовка, квалификация и преквалификация на кадри, чуждо езиково обучение. Преводна дейност, фотографски услуги. Видеозаснемане. Посредничество. Търговско представителство, агенство и комисионерство на наши и чужди лица и фирми. Оказиони, антиквариат. Извършване на всякаква външнотърговска дейност за реализация на дейности, стоки и услуги, свързани с предмета на дейност на дружеството. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛЮНЕЛ - 99, ХРИСТОВИ И С-ИЕ СД на латиница "LUNEL- 99, HRISTOVI I S-IE" с ЕИК/ПИК 020317353 е основана на 15 Март 2011 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

2011-03-15
Промяна предмет на дейност
- Търговска и външнотърговска дейност /експорт, импорт на едро и дребно/ във всичките й форми в размерите на действуващото законодателство; бартерни, обменни и други специфични и търговски операции; посредничество, представителство и агентство на български и чужди фирми; разкриване на бюра и представителство на фирми в страната и чужбина; комисион; оказион и антиквариат; разкриване и експлоатация на магазинна и складова мрежа; транспортна и сервизна дейност - превоз на товари, пътници и стоки в страната и чужбина; автомобили под наем; пътна помощ и цялостно поддържане, ремонт и сервиз на автомобили; автомивка; производство на търговска реализация на стоки за промишлеността, селското стопанство и за народното потребление; разкриване и експлоатация на ателиета за услуги, без забранените със закон; селскостопанска дейност - производство, изкупуване, преработка, консервиране, полуфабрикати и търговска реализация на всички видове селскостопанска продукция, включително в областта на рибарството, рибопроизводството, бубарството, пчеларството и отделните пчелни продукти; цветопроизводство, на посадъчен материал, разсади, декоративни храсти; хотелиерство и туристическа дейност - вътрешен и международен туризъм, включително и специфичните услуги в областта на туризма и услугите, свързани с отдиха и почивката; разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене - ресторанти, кафе, кафе - аперитив, бистра, снек - барове, барове; разкриване и експлоатация на атракционни заведения и атракционна дейност; бирарии, заведения, предлагащи специфични за отделни нации ястия; рекламна и импресарска дейност; преводачески услуги, шиене, плетене и търговска реализация.
+ Производство и търговия с декоративни растения и животни, екзотични риби, всякакъв вид оборудване, храни и посадъчен материал за тях, продажба на ветеринарни пособия и материали. Транспортна дейност в страната и зад граница /след получаване на лиценз/. Спедиторска дейност. Производство, събиране, изкупуване, преработка и реализация на растителна и животинска селскостопанска продукция, мед, пчелни продукти и риба, рибни продукти. Вътрешен и международен туризъм /след получаване на лиценз/. Комплексно туристическо обслужване, изграждане и експлоатация на обекти за развлечения и отдих. Хотелиерство. Изграждане и експлоатация на спортни зали и съоръжения. Спортно-педагогическа дейност. Авторемонтни услуги, фризьорство, козметика, масаж. Ремонт на радио-техника, телевизионна техника, компютърна, селскостопанска и промишлена техника. Търговска дейност в страната и чужбина, включително чрез изградена собствена магазинна и складова мрежа. Производство и реализация на всякакви стоки /позволени от закона/. Ресторантьорство, откриване на всякакви питейни и хранителни заведения с консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, сладкарски изделия, топла и студена кухненска продукция. Импресарска дейност, реклама, организация и провеждане на музикално-артистични, спортни и културни прояви. Образователна дейност. Курсове и школи за подготовка, квалификация и преквалификация на кадри, чуждо езиково обучение. Преводна дейност, фотографски услуги. Видеозаснемане. Посредничество. Търговско представителство, агенство и комисионерство на наши и чужди лица и фирми. Оказиони, антиквариат. Извършване на всякаква външнотърговска дейност за реализация на дейности, стоки и услуги, свързани с предмета на дейност на дружеството.

2018-03-02
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма