Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПТ - ТОДОРОВИ И СИЕ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
020889557
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
СПТ - ТОДОРОВИ И СИЕ
Оборот
2,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. ГРАФ ИГНАТИЕВ, 17 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
конструиране и изработване на документация за нестандартно оборудване, резервни части, машини възли и съоръжения , матрици и щанци ; фасадно и вътрешно боядисване, изработване на ел. инсталаци... конструиране и изработване на документация за нестандартно оборудване, резервни части, машини възли и съоръжения , матрици и щанци ; фасадно и вътрешно боядисване, изработване на ел. инсталации, поправка на ел. домакински уреди; разработване на модели, кройки и дизайн на готови облекла, изработка и продажба на готови облекла, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството , както и всички други дейности свързани с оформяне на счетоводни и финансови документи. таксиметрови превози; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид в страната и в чужбина, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност на търговско представителство и посредничество , превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна , импресарска дейност или предоставяне на други услуги, покупка, изкупуване и преработка на селско-стопанска продукция, както и други услуги и дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 2,000 - -
2020 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПТ - ТОДОРОВИ И СИЕ СД с ЕИК/ПИК 020889557 е основана на 11 Февруари 2009 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СПТ-ПЕТРОВ, ДИМИТРОВА, ТОДОРОВИ И СИЕ", но на 13 Февруари 2009 година то бива сменено на сегашното "СПТ - ТОДОРОВИ И СИЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2009-02-13
Промяна наименование
Името се сменя от СПТ-ПЕТРОВ, ДИМИТРОВА, ТОДОРОВИ И СИЕ на СПТ - ТОДОРОВИ И СИЕ
Промяна предмет на дейност
- КОНСТРУИРАНЕ И ИЗРАБОТВАНЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЯ ЗА НЕСТАНДАРТНОТО ОБОРУДВАНЕ, РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, МАШИНИ, ВЬЗЛИ И СЬОРЬЖЕНИЯ, МАТРИЦИ И ЩАНЦИ, ПРОЕКТИРАНЕ НА СГРАДИ, ПЬТИЩА И СЬОРЬЖЕНИЯ, ТЕХНИЧЕСКО РЬКОВОДСТВО И ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ, ИЗВЬРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНО- МОНТАЖНИ РАБОТИ И УСЛУГИ, ФАСАДНО И ВЬТРЕШНО БОЯДИСВАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ НА В И К И ЕЛ. ИНСТАЛАЦИИ, ПОПРАВКА НА ЕЛ. ДОМАКИНСКИ УРЕДИ, РАЗРАБОТВАНЕ НА МОДЕЛИ, КРОЙКИ И ДИЗАЙН НА ГОТОВИ ОБЛЕКЛА, ИЗРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА ГОТОВИ ОБЛЕКЛА, ИКОНОМИЧЕСКИ, СЧЕТОВОДНИ И ФИНАНСОВО- РЕВИЗИОННИ УСЛУГИ, ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ НА ПЬТНИЦИ И ТОВАРИ, БИБЛИОГРАФСКИ СПРАВКИ, ПРОДАЖБА НА ПРИНЦЕСИ, КАТМИ, ПИЦИ, СИРОП, ЧАЙ, КАФЕ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ.
+ конструиране и изработване на документация за нестандартно оборудване, резервни части, машини възли и съоръжения , матрици и щанци ; фасадно и вътрешно боядисване, изработване на ел. инсталации, поправка на ел. домакински уреди; разработване на модели, кройки и дизайн на готови облекла, изработка и продажба на готови облекла, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството , както и всички други дейности свързани с оформяне на счетоводни и финансови документи. таксиметрови превози; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид в страната и в чужбина, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност на търговско представителство и посредничество ,превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна , импресарска дейност или предоставяне на други услуги, покупка, изкупуване и преработка на селско-стопанска продукция, както и други услуги и дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма