Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПСОРД - БАЙКОВИ И СИЕ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
030264792
Регистрация по ЗДДС
Да - BG030264792 от 1996-04-19 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
ПСОРД - БАЙКОВИ И СИЕ
Оборот
53,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Горно Черковище, Бреза, 2А Виж на картата
Предмет на дейност
Производсво и реализация на пластмасова, алуминева и дървена дограма, стъкларски услуги, изделия от дърво, мебели, сувенири, играчки, опаковки, ламперия, разфасоване на дървен матери... Производсво и реализация на пластмасова, алуминева и дървена дограма, стъкларски услуги, изделия от дърво, мебели, сувенири, играчки, опаковки, ламперия, разфасоване на дървен материал, битови услуги - ремонт на нагревателни уреди, хладилници, на битови и газови уредби, перални, пренавиване на ел. двигатели, направа на ел. инсталации, ремонт и поддръжка на автомобили, тенекеджийство, бояджийски услуги и вулканизация, търговска дейност с кафе, безалкохолни напитки, закуски и други стоки, шивашки и плетачески услуги, заваръчна и строителна дейност, водопроводни инсталации, транспортни услуги, металообработване, производство и продажба на селскостопанска продукция, производство и продажба на килими, изработка на изделия от пластмаса и рекламни предмети, внос и износ на стоки и услуги на разменни начала, художествено и пространствено офомление на жилища, ресторантьорство и хотелиерство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а когато съществува разрешителен режим, след получване на съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 53,000 70.97% - -
2020 31,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПСОРД - БАЙКОВИ И СИЕ СД с ЕИК/ПИК 030264792 е основана на 10 Юни 2008 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Седалището на компанията се намира в с. Горно Черковище.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 53,000 лв.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

1996-04-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG030264792 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2015-05-12
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, доставка и монтаж на метални и стомано-бетонови конструкции за културно-битови, селскостопански и промишлени цели, в това число топло, звуко и хидроизолации, фасадни, преградни и разпределителни стени и витрини /панели, стъклопрофили, ламаринени и покривни обшивки/, жилища, павилиони, вилни сгради и други на база панели тип "сандвич", метални конструкции, монолитни сгради, портални и козлови кранове, дограма, декоративни решетки,железарски работи. Комплексно проектиране, технология, отопление и вентилация, ел.инсталации и автоматизация, водоснабдяване и канализация, водохващания, почистване на отпадъчна вода, помпени станции, оборотни п.с., сондажни кладенци, автоматично пожарогасене и други. Пространствено оформление, дизайн и реклама. Таксиметрови и спедиторски услуги със собствен или нает транспорт, превоз на пътници и товари. Производство и изкупуване, преработка, консервиране и търговия със селскостопанска продукция. Търговия със стоки за бита и населението. Внос и износ на стоки, суровини и материали. Външнотърговска дейност.
+ Производсво и реализация на пластмасова, алуминева и дървена дограма, стъкларски услуги, изделия от дърво, мебели, сувенири, играчки, опаковки, ламперия, разфасоване на дървен материал, битови услуги - ремонт на нагревателни уреди, хладилници, на битови и газови уредби, перални, пренавиване на ел. двигатели, направа на ел. инсталации, ремонт и поддръжка на автомобили, тенекеджийство, бояджийски услуги и вулканизация, търговска дейност с кафе, безалкохолни напитки, закуски и други стоки, шивашки и плетачески услуги, заваръчна и строителна дейност, водопроводни инсталации, транспортни услуги, металообработване, производство и продажба на селскостопанска продукция, производство и продажба на килими, изработка на изделия от пластмаса и рекламни предмети, внос и износ на стоки и услуги на разменни начала, художествено и пространствено офомление на жилища, ресторантьорство и хотелиерство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а когато съществува разрешителен режим, след получване на съответното разрешение.

2020-06-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, бл. 72, вх. Г, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Горно Черковище, Бреза, 2А

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма