Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА- Д-Р МИРЕНА САПУНДЖИЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
040129768
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА- Д-Р МИРЕНА САПУНДЖИЕВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, "Сан Стефано", 14, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
ИЗВЪРШВАНЕ НА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕГЛЕДИ, КОНСУЛТАЦИИ, ИЗСЛЕДВАНИЯ, МАНИПУЛАЦИИ ВИЗИТИ ПО ДОМОВЕТЕ, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ, ПРОФИЛАКТИКА, ПРЕДПИСВАНЕ НА... ИЗВЪРШВАНЕ НА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕГЛЕДИ, КОНСУЛТАЦИИ, ИЗСЛЕДВАНИЯ, МАНИПУЛАЦИИ ВИЗИТИ ПО ДОМОВЕТЕ, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ, ПРОФИЛАКТИКА, ПРЕДПИСВАНЕ НА ЛАБОРАТОРНИ И ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, ПРЕДПИСВАНЕ НА ЛЕКАРСТВА, МЕДИЦИНСКИ ПОСОБИЯ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ЗДРАВНА ПРОФИЛАКТИКА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕН В ДОМА МУ, КОГАТО СЪСТОЯНИЕТО МУ НАЛАГА ТОВА, ХОСПИТАЛИЗИАРНЕ НА ПАЦИЕНТИ В БОЛНИЦА. прочети още скрии
Физически лица търговци
МИРЕНА РУМЕНОВА САПУНДЖИЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА- Д-Р МИРЕНА САПУНДЖИЕВА ЕТ с ЕИК/ПИК 040129768 е основана на 6 Януари 2012 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕМОНА - МИРЕНА САПУНДЖИЕВА", но на 6 Януари 2012 година то бива сменено на сегашното "АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА- Д-Р МИРЕНА САПУНДЖИЕВА". Седалището на компанията се намира в гр. Силистра.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2012-01-06
Промяна наименование
Името се сменя от ЕМОНА - МИРЕНА САПУНДЖИЕВА на АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА- Д-Р МИРЕНА САПУНДЖИЕВА
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, РЕАЛИЗАЦИЯ И ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС, СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ НА ГРАЖДАНИ, ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ С ЛЕК И ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ, ЗАБАВНИ ИГРИ /БЕЗ ХАЗАРТЕН ЕЛЕМЕНТ/, КОМПЮТЪРНИ, ТОМБОЛИ, ЛОТАРИИ И ДРУГИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПЛАСМЕНТ НА ИЗДЕЛИЯ НА ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ, МОДЕЛИЕРСТВО, ШЕВ И КРОЙКА, БУТИК.
+ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕГЛЕДИ, КОНСУЛТАЦИИ, ИЗСЛЕДВАНИЯ, МАНИПУЛАЦИИ ВИЗИТИ ПО ДОМОВЕТЕ, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ, ПРОФИЛАКТИКА, ПРЕДПИСВАНЕ НА ЛАБОРАТОРНИ И ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, ПРЕДПИСВАНЕ НА ЛЕКАРСТВА, МЕДИЦИНСКИ ПОСОБИЯ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ЗДРАВНА ПРОФИЛАКТИКА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕН В ДОМА МУ, КОГАТО СЪСТОЯНИЕТО МУ НАЛАГА ТОВА, ХОСПИТАЛИЗИАРНЕ НА ПАЦИЕНТИ В БОЛНИЦА.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма