Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛОМИНИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
040211279
Регистрация по ЗДДС
Да - BG040211279 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ЛОМИНИ
Транслитерация
LOMINI Ltd.
Оборот
6,211,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
21 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Васил Кънчев № 26, вх.Г, ет.4, офис 20 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
46.69 - Търговия на едро с други машини и оборудване със стопанско предназначение, некласифицирана другаде и части за тях
Предмет на дейност
Научно-изследователска, инженерингова, проектанска, строителна, търговска дейност в областта на селското стопанство, промишлеността, консултантски услуги, маркетинг, рекламна дейност, ... Научно-изследователска, инженерингова, проектанска, строителна, търговска дейност в областта на селското стопанство, промишлеността, консултантски услуги, маркетинг, рекламна дейност, агентство и представителство на български и чужди физически и юридически лица у нас и в чужбина, правни и административни услуги, издателски, редакторски и преводачески услуги и търговия с интелектуална собственост. Търговия със специализирано оборудване, включително хидрографско и метеорологично оборудване, телекомуникационна техника, отбранително оборудване, техника за сигурност и безопасност. Производство, внос, износ, реекспорт и всякакви други специфични търговски операции с изделия и стоки на бита, промишлеността, селското стопанство и строителството. Транспортна, таксиметрова, спедиторска дейност по въздух, суша и вода у нас и в чужбина. Търговия с ценни книжа и други специфични документи на фондовата борса, извършването на всякаква друга, незабранена от закона търговска дейност. Снабдяване на плавателни съдове и въздухоплавателни средства с горива, смазочни материали, резервни части, работни облекла, консумативи, хранителни стоки, медикаменти, питейна и промишлена вода и други стоки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО СТОЯНОВ СТОЯНОВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: Магдалена Кирилова Михайлова 300.00 лв - 5.56% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Христо Стоянов Стоянов 5,100.00 лв - 94.44% дял (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,400 лева (5,400 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 6,211,000 20.16% - -
2020 5,169,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 21

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛОМИНИ ООД на латиница "LOMINI Ltd." с ЕИК/ПИК 040211279 е основана на 19 Август 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,400 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 6,211,000 лв.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG040211279 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-01-14

2012-06-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 85, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, Васил Кънчев, 26, вх. Г, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Научно-изследователска, инженерингова, проектантска, строителна дейност в областта на селското стопанство и промишлеността, консултантски услуги, маркетинг, рекламна дейност, агентство и представителство на български и чужди физически и юридически лица у нас и в чужбина, правни и административни услуги, издателски, редакторски и преводачески услуги и търговия с интелектуална собственост.Производство,внос, износ, реекспорт и всякакви други специфични търговски операции с изделия и стоки на бита,промишлеността, селското стопанство и строителството. Транспортна, таксиметрова, спедиторска дейност по въздух, суша и вода у нас и в чужбина. Туристическа, ресторантьорска и хотелиерска дейност у нас и в чужбина. Търговия с недвижими имоти, ценни книжа и други специфични документи на фондовата борса, извършване на всякаква друга незабранена от закона търговска дейност, снабдяване на плавателни съдове и въздухоплавателни средства с горива, смазочни материали, резервни части, работни облекла, консумативи, хранителни стоки, медикаменти, питейна и промишлена вода и други стоки.
+ Научно-изследователска, инженерингова, проектанска, строителна, търговска дейност в областта на селското стопанство, промишлеността, консултантски услуги, маркетинг, рекламна дейност, агентство и представителство на български и чужди физически и юридически лица у нас и в чужбина, правни и административни услуги, издателски, редакторски и преводачески услуги и търговия с интелектуална собственост. Търговия със специализирано оборудване, включително хидрографско и метеорологично оборудване, телекомуникационна техника, отбранително оборудване, техника за сигурност и безопасност. Производство, внос, износ, реекспорт и всякакви други специфични търговски операции с изделия и стоки на бита, промишлеността, селското стопанство и строителството. Транспортна, таксиметрова, спедиторска дейност по въздух, суша и вода у нас и в чужбина. Търговия с ценни книжа и други специфични документи на фондовата борса, извършването на всякаква друга, незабранена от закона търговска дейност. Снабдяване на плавателни съдове и въздухоплавателни средства с горива, смазочни материали, резервни части, работни облекла, консумативи, хранителни стоки, медикаменти, питейна и промишлена вода и други стоки.

2012-07-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, Васил Кънчев, 26, вх. Г, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Васил Кънчев № 26, вх.Г, ет.4, офис 20

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма