Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗЕВС-74 - КИРИЛ КИРОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
040219030
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ЗЕВС-74 - КИРИЛ КИРОВ
Транслитерация
ZEVS - 74 - KIRIL KIRILOV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 122, вх. 8, ет. 2 Виж на картата
Има 100 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозна, хотелиерска и туристическа дейности или предостав... Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозна, хотелиерска и туристическа дейности или предоставяне на други услуги; производство на филми, видео и звукозаписи както и други подобни дейности; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Счетоводни услуги; абонаментно счетоводно обслужване.Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството; извършване на външнотърговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; изкупуване на златни, сребърни и платинени изделия и скъпоценни камъни; продажба на изделия от злато, сребро и платина и на скъпоценни камъни от местно производство и от внос – след разрешение от МФ; търговия с благородни метали, сребърна и златна бижутерия; продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и от внос. прочети още скрии
Физически лица търговци
КИРИЛ СТАНЧЕВ КИРОВ (свързан с 16 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗЕВС-74 - КИРИЛ КИРОВ ЕТ на латиница "ZEVS - 74 - KIRIL KIRILOV" с ЕИК/ПИК 040219030 е основана на 27 Ноември 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2008-11-28
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозна, хотелиерска и туристическа дейности или предоставяне на други услуги; производство на филми, видео и звукозаписи както и други подобни дейности; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Счетоводни услуги; абонаментно счетоводно обслужване. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозна, хотелиерска и туристическа дейности или предоставяне на други услуги; производство на филми, видео и звукозаписи както и други подобни дейности; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Счетоводни услуги; абонаментно счетоводно обслужване.Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството; извършване на външнотърговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; изкупуване на златни, сребърни и платинени изделия и скъпоценни камъни; продажба на изделия от злато, сребро и платина и на скъпоценни камъни от местно производство и от внос – след разрешение от МФ; търговия с благородни метали, сребърна и златна бижутерия; продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и от внос.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма