Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФАКТ - ХРИСТОВ И ХРИСТОВ И СИ-Е СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
040254241
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
ФАКТ - ХРИСТОВ И ХРИСТОВ И СИ-Е
Транслитерация
GP " FACT - HRISTOV and HRISTOV and association "
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 2 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
- ТЪРГОВИЯ
Предмет на дейност
Производство и търговия с пластмасови, метални, дървени, каучукови и керамични изделия и сувенири за бита, промишлеността и селското стопанство. Производство, изкупуване, пласмент, прера... Производство и търговия с пластмасови, метални, дървени, каучукови и керамични изделия и сувенири за бита, промишлеността и селското стопанство. Производство, изкупуване, пласмент, преработка и търговия със селскостопанска продукция, билки, гъби, пчелни продукти и цветя. Разработване, производство и търговия с инструменти, инструментална екипировка и специално технологично оборудване. Проектиране, производство, търговия и поддръжка на електронни и електротехнически изделия за бита и промишлеността. Сервиз и надомни услуги и на електрически, електронни и механични битови и промишлени уреди, машини и съоръжения. Строително - монтажна дейност, електрически инсталации, водопровод и канализация, бояджийски услуги. Изграждане и експлоатация на атракционни, увеселителни и спортни заведения, паркове, площадки и съоръжения. Автосервизни услуги, автотенекеджийство и автобоядисване. Спедиторски и таксиметрови услуги. Товаро - разтоварна дейност, туристически услуги. Фотографски, фотокопирни и размножителни услуги. Изработване на табели и фирмени надписи. Корозащитни и декоративни покрития /без благородни метали/. Галванотехника. Превод на чужди езици и машинопис. Дизайн - проекти и консултации. Рекламна дейност и маркетинг. Шивашка дейност и аксесоари за облекло. Ръчно художествено плетиво. Машинно плетиво и машинна бродерия. Дърводелска дейност. Ресторантьорство.Кафе и коктейл - бар. Хотелиерство. Производство и търговия с безалкохолни напитки, закуски, сладкарски изделия. Търговия с алкохолни напитки. Търговия с произведения на изкуството, антикварна и оказионна дейност по установения ред. Изкупуване и пласмент на амбалаж. Изкупуване, преработка и пласмент на вторични суровини. Комисионна търговия и консигнация. Търговия с всички стоки на бита, за които няма забрани по закон. Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица и фирми в страната и чужбина. Продажба на ноу-хау, свързани с дейността на дружеството. Реекспорт. Бартер. Външнотърговска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФАКТ - ХРИСТОВ И ХРИСТОВ И СИ-Е СД на латиница "GP " FACT - HRISTOV and HRISTOV and association "" с ЕИК/ПИК 040254241 е основана на 30 Септември 2008 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Седалището на компанията се намира в гр. Ботевград.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2010-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 2
Промяна предмет на дейност
- производство и търговия с пластмасови, метални, дървени, каучукови и керамични изделия и сувенири за бита, промишлеността и селското стопанство, производство изкупуване, пласмент преработка и комисионна търговия със селскостопанска продукция, билки, гъби, пчелни продукти и цветя, разработване, производство и търговия с инструменти, инструментална екипировка и специално технологично оборудване, проектиране, производство, търговия и поддръжка на електронни и електротехнически изделия за бита и промишлеността, сервиз и надомни услуги на електрически, електронни и механични битови и промишлени уреди, машини и съоръжения, сервиз и надомни услуги на електрически, електронни и механични битови и промишлени уреди, машини и съоръжения, строително монтажна дейност, електрически инсталации, водопровод, канализация, бояджийски услуги, изграждане и експлоатация на атракционни увеселителни и спортни заведения, паркове, площадки и съоръжения, автосервизни услуги, автотенекеджийство и автобоядисване, спедиторски и таксиметрови услуги, товаро-разтоварна дейност, туристически услуги, фотографски, фотокопирни и размножителни услуги, аудио и видео услуги, изработване на табели и фирмени надписи, корозащитни и декоративни покрития без благородни метали, галванотехника, преводи на чужди езици и машинопис, дизайн проекти и консултации, рекламна дейност, маркетинг, шивашка дейност и аксесоари за облекло, ръчно художествено плетиво, машинно плетиво, , ръчна и машинна бродерия, дърводелска дейност, ресторантьорство и коктейл бар, хотелиерство, производство и търговия с безалкохолни напитки, закуски, сладкарски изделия, търговия с алкохолни напитки, търговия с произведения на изкуството, антикварна и оказионна дейност по установения ред, изкупуване и пласмент на амбалаж, изкупуване, преработка и пласмент на вторични суровини, комисионна търговия и консигнация, търговия със всички стоки, за които няма забрана от закона, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица и фирми в страната и чужбина, продажба на ноу-хау, свързано с дейността на фирмата, реекспорт, бартер, външнотърговска дейност.
+ Производство и търговия с пластмасови, метални, дървени, каучукови и керамични изделия и сувенири за бита, промишлеността и селското стопанство. Производство, изкупуване, пласмент, преработка и търговия със селскостопанска продукция, билки, гъби, пчелни продукти и цветя. Разработване, производство и търговия с инструменти, инструментална екипировка и специално технологично оборудване. Проектиране, производство, търговия и поддръжка на електронни и електротехнически изделия за бита и промишлеността. Сервиз и надомни услуги и на електрически, електронни и механични битови и промишлени уреди, машини и съоръжения. Строително - монтажна дейност, електрически инсталации, водопровод и канализация, бояджийски услуги. Изграждане и експлоатация на атракционни, увеселителни и спортни заведения, паркове, площадки и съоръжения. Автосервизни услуги, автотенекеджийство и автобоядисване. Спедиторски и таксиметрови услуги. Товаро - разтоварна дейност, туристически услуги. Фотографски, фотокопирни и размножителни услуги. Изработване на табели и фирмени надписи. Корозащитни и декоративни покрития /без благородни метали/. Галванотехника. Превод на чужди езици и машинопис. Дизайн - проекти и консултации. Рекламна дейност и маркетинг. Шивашка дейност и аксесоари за облекло. Ръчно художествено плетиво. Машинно плетиво и машинна бродерия. Дърводелска дейност. Ресторантьорство.Кафе и коктейл - бар. Хотелиерство. Производство и търговия с безалкохолни напитки, закуски, сладкарски изделия. Търговия с алкохолни напитки. Търговия с произведения на изкуството, антикварна и оказионна дейност по установения ред. Изкупуване и пласмент на амбалаж. Изкупуване, преработка и пласмент на вторични суровини. Комисионна търговия и консигнация. Търговия с всички стоки на бита, за които няма забрани по закон. Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица и фирми в страната и чужбина. Продажба на ноу-хау, свързани с дейността на дружеството. Реекспорт. Бартер. Външнотърговска дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма