Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЧЕРНОМОРСКИ БРЯГ ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
040285094
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ЧЕРНОМОРСКИ БРЯГ
Транслитерация
CHERNOMORSKI BRIAG
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул."ИНДУСТРИАЛНА", 94 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство на и търговия (на едро и дребно) със селскостопански продукти, включително риба и рибни продукти; превоз на товари; търговия и сервиз на машини, техника и съоръжения за селското стопа... Производство на и търговия (на едро и дребно) със селскостопански продукти, включително риба и рибни продукти; превоз на товари; търговия и сервиз на машини, техника и съоръжения за селското стопанство и хранително- вкусовата промишленост; маркетинг; привличане и управление на инвестиции; сделки с недвижими имоти; предоставяне на туристически услуги; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чужди лица, както и сключване на всички други сделки със стоки и/или услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Съвет на директорите
Румен Николов Георгиев (свързан с 1 фирма)
Йорданка Ангелова Момчилова (свързан с 1 фирма)
Жоро Николов Георгиев (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Жоро Николов Георгиев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
369,424 лева (369,424 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЧЕРНОМОРСКИ БРЯГ ЕАД на латиница "CHERNOMORSKI BRIAG" с ЕИК/ПИК 040285094 е основана на 13 Август 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 369,424 лева.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2017-02-28
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД

2017-03-15
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBEHA ДEЙHOCT, TЪPГOBИЯ, BHOC И ИЗHOC HA CEЛCKOCTOПAHCKИ ПPOДУKTИ, TPAHCПOPTHA ДEЙHOCT, BHOC, ИЗHOC И CEPBИЗ HA MAШИHИ И CЪOPЪЖEHИЯ ЗA CEЛCKOTO CTOПAHCTBO И XPAHИTEЛHO-BKУCOBATA ПPOMИШЛEHOCT, MAPKETИHГ, ПPИBЛИЧAHE И УПPABЛEHИE HA ИHBECTИЦИИ, AГEHTCTBO, ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, TЪPГOBИЯ HA ДPEБHO, TУPИCTИЧECKA, KAKTO И BCЯKAKЪB ДPУГ BИД TЪPГOBCKИ CДEЛKИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ Производство на и търговия (на едро и дребно) със селскостопански продукти, включително риба и рибни продукти; превоз на товари; търговия и сервиз на машини, техника и съоръжения за селското стопанство и хранително- вкусовата промишленост; маркетинг; привличане и управление на инвестиции; сделки с недвижими имоти; предоставяне на туристически услуги; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чужди лица, както и сключване на всички други сделки със стоки и/или услуги, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма