Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕТАЛИКА-АБ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
040451281
Регистрация по ЗДДС
Да - BG040451281
Дата на регистрация
August 13, 2008 10:48
Наименование
МЕТАЛИКА-АБ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. ИВ.СУСАНИН, 26А Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, ... Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, таксиметрови превози, складова и спедиционна дейност, производство и реализация на хранителни, селскостопански и промишлени стоки, рекламно-импресарска дейност, инвестиционна, строителна, проектантска, лизингова и инженерингова дейност, копирни услуги и информационно обслужване, издателска и преводаческа дейност; производство и ремонт на боеприпаси, огнестрелно оръжие, бронетанкова техника, авиационна техника артилерия, реактивни системи за залпов огън. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗДРАВКО ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗДРАВКО ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕТАЛИКА-АБ ЕООД с ЕИК/ПИК 040451281 е основана на 13 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - May 15, 2018 09:08
Годишен финансов отчет - May 28, 2010 16:43
Годишен финансов отчет - April 10, 2009 17:11
Годишен финансов отчет - August 13, 2008 10:48

Хронология

2008-08-13
Регистрация на фирмата

2018-06-06
Промяна предмет на дейност
- BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИPMИ И ФИЗИЧECKИ ЛИЦA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, XOTEЛИEPCTBO И PECTOPAHTЬOPCTBO, BЪTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH TУPИЗЪM, TAKCИMETPOBИ ПPEBOЗИ, CKЛAДOBA И CПEДИЦИOHHA ДEЙHOCT, ПPOИЗBOДCTBO И PEAЛИЗAЦИЯ HA XPAHИTEЛHИ, CEЛCKOCTOПAHCKИ И ПPOMИШЛEHИ CTOKИ, PEKЛAMHO-ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT, ИHBECTИЦИOHHA, CTPOИTEЛHA, ПPOEKTAHTCKA, ЛИЗИHГOBA И ИHЖEHEPИHГOBA ДEЙHOCT, KOПИPHИ УCЛУГИ И ИHФOPMAЦИOHHO OБCЛУЖBAHE, ИЗДATEЛCKA И ПPEBOДAЧECKA ДEЙHOCT.
+ Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, таксиметрови превози, складова и спедиционна дейност, производство и реализация на хранителни, селскостопански и промишлени стоки, рекламно-импресарска дейност, инвестиционна, строителна, проектантска, лизингова и инженерингова дейност, копирни услуги и информационно обслужване, издателска и преводаческа дейност; производство и ремонт на боеприпаси, огнестрелно оръжие, бронетанкова техника, авиационна техника артилерия, реактивни системи за залпов огън.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма