Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТАКСИ ЕКСПРЕС-Тодорка Дойчева ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
040567695
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ТАКСИ ЕКСПРЕС-Тодорка Дойчева
Транслитерация
ET TAXI EXPRESS-Todorka Doycheva
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 514, вх. 1, ет. 4 Виж на картата
Има 50 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
49.32 - Пътнически таксиметров транспорт
Предмет на дейност
Монтаж и ремонт на таксиметрови апарати, шивашки услуги и плетиво, производство и търговска реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход и техните производни, такс... Монтаж и ремонт на таксиметрови апарати, шивашки услуги и плетиво, производство и търговска реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход и техните производни, таксиметрови, автотранспортни, автосервизни дейности, пътна помощ, производство и реализация на стоки от леката промишленост, хранителни и нехранителни, хотелиерство и ресторантьорство, разкриване на атракционни заведения, кафе-аперативи и заведения за обществено хранене, импресарска дейност, оказионна, антикварна, рекламна, маркетингова, лизингова, експортна, реекспортна, строителна, инженерингова и външнотърговска дейност, бартерни сделки, извършване на всички дейности, считани за търговски по смисъла на чл.1, ал.1 от Търговския закон. прочети още скрии
Физически лица търговци
Тодорка Йорданова Дойчева (свързан с 5 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТАКСИ ЕКСПРЕС-Тодорка Дойчева ЕТ на латиница "ET TAXI EXPRESS-Todorka Doycheva" с ЕИК/ПИК 040567695 е основана на 29 Септември 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХИДИ-Тодорка Дойчева", но на 19 Юни 2009 година то бива сменено на сегашното "ТАКСИ ЕКСПРЕС-Тодорка Дойчева". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2009-06-19
Промяна наименование
Името се сменя от ХИДИ-Тодорка Дойчева на ТАКСИ ЕКСПРЕС-Тодорка Дойчева
Промяна предмет на дейност
- Монтаж и ремонт на таксиметрови апарати,шивашки услуги и плетиво,производство и търговска реализация нса селскостопанска продукция от растителен и животински произход и техните производни,таксиметрови,автотранспортни,автосервизни дейности,пътна помощ,производство и реализация на стоки от леката промишленост,хранителни и нехранителни,хотелиерство и ресторантьорство ,разкриване на атракционни заведения,кафе-аперативи и заведения за обществено хранене,импресарска дейност,оказионна,антикварна,рекламна,маркетингова,лизингова,експортна,реекспортна,строителна,инженерингова и външнотърговска дейност,бартерни сделки,извършване на всички дейности,считани за търговски по смисъла на чл.1,ал.1 от Търговския закон.
+ Монтаж и ремонт на таксиметрови апарати, шивашки услуги и плетиво, производство и търговска реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход и техните производни, таксиметрови, автотранспортни, автосервизни дейности, пътна помощ, производство и реализация на стоки от леката промишленост, хранителни и нехранителни, хотелиерство и ресторантьорство, разкриване на атракционни заведения, кафе-аперативи и заведения за обществено хранене, импресарска дейност, оказионна, антикварна, рекламна, маркетингова, лизингова, експортна,реекспортна, строителна, инженерингова и външнотърговска дейност, бартерни сделки, извършване на всички дейности, считани за търговски по смисъла на чл.1,ал.1 от Търговския закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма