Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛЕКС - ГЕОРГИ БОЙЧЕВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
040750275
Регистрация по ЗДДС
Да - BG040750275 от 2005-04-15 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
АЛЕКС - ГЕОРГИ БОЙЧЕВ
Транслитерация
ALEX-GEORGI BOYCHEV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, БРАТЯ БЪКСТОН, бл. 208, вх. Е Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
4333 - ПОЛАГАНЕ НА ОБЛИЦОВКИ И НАСТИЛКИ
Предмет на дейност
Проектантска, строително-монтажна, спедиторска и транспортна дейност. Проучване, разработка и реализация на проекти в промишлеността. Маркетингова и консултантска дейност. Търговия с всички неза... Проектантска, строително-монтажна, спедиторска и транспортна дейност. Проучване, разработка и реализация на проекти в промишлеността. Маркетингова и консултантска дейност. Търговия с всички незабранени стоки. Създаване на съвместни предприятия и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
ГЕОРГИ МИТЕВ БОЙЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛЕКС - ГЕОРГИ БОЙЧЕВ ЕТ на латиница "ALEX-GEORGI BOYCHEV" с ЕИК/ПИК 040750275 е основана на 2 Октомври 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2005-04-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG040750275 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2010-10-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ж.к. ЛАГЕРА бл. 20 вх.Б ет.5 ап.14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, БРАТЯ БЪКСТОН, бл. 208, вх. Е
Промяна предмет на дейност
- Проектантска, строително-монтажна, спедиторска и транспортна дейност. Проучване, разработка и реализация на проекти в промишлеността, селското стопанство и търговия. Маркетингова и консултантска дейност. Топлофикация и остъкляване. Хотелиерство и ресторантьорство. Туризъм и всички обслужващи туризма дейности. Спортна и игрално-занимателна дейност. Търговия с всички незабранени стоки във всички разрешени от закона форми, външнотърговска дейност-внос, износ, реекспорт, транзитни, компенсационни, бартерни и други специфични външнотърговски операции, включително и на комисионни начала. Търговско представителство, посредничество, агентство. Създаване на съвместни и смесени производствени предприятия в сферата на предмета на дейност и всички други дейности, незабранени от закона.
+ Проектантска, строително-монтажна, спедиторска и транспортна дейност. Проучване, разработка и реализация на проекти в промишлеността. Маркетингова и консултантска дейност. Търговия с всички незабранени стоки. Създаване на съвместни предприятия и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма