Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕТЯ ТОМОВА ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на March 15, 2012 16:58
ЕИК/ПИК
040979971
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ПЕТЯ ТОМОВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 85, ет. 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
РЕХАБИЛИТАЦИЯ, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА - БЕЗ ПОЩА, СКЛА... РЕХАБИЛИТАЦИЯ, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА - БЕЗ ПОЩА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА ИЗВЪН СЛ. НА ЧЛ.2 Т.3 ОТ ТЗ, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА - БЕЗ КИНО И ПЕЧАТ, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, КОИТО ПО ПРЕДМЕТ И ОБЕМ ИЗИСКВАТ ДЕЛАТА ИМ ДА СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН. прочети още скрии
Физически лица търговци
ПЕТЯ БОРИСОВА ТОМОВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕТЯ ТОМОВА ЕТ с ЕИК/ПИК 040979971 е основана на 29 Юли 2011 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2011-07-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. ХРИСТО БОТЕВ, 88, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 85, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА - БЕЗ ПОЩА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА ИЗВЪН СЛ. НА ЧЛ.2 Т.3 ОТ ТЗ, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА - БЕЗ КИНО И ПЕЧАТ, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ,ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, КОИТО ПО ПРЕДМЕТ И ОБЕМ ИЗИСКВАТ ДЕЛАТА ИМ ДА СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН.
+ РЕХАБИЛИТАЦИЯ, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА - БЕЗ ПОЩА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА ИЗВЪН СЛ. НА ЧЛ.2 Т.3 ОТ ТЗ, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА - БЕЗ КИНО И ПЕЧАТ, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, КОИТО ПО ПРЕДМЕТ И ОБЕМ ИЗИСКВАТ ДЕЛАТА ИМ ДА СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН.

2012-03-15
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма