Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОКТОР СТЕФАН ЦАНЕВ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ- ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
101517546
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
ДОКТОР СТЕФАН ЦАНЕВ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ- ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
Оборот
39,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Брежани Виж на картата
Има 73 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
извънболнична първична дентална помощ; диагностика, лечение- терапевтично, протетично, хирургично и ортодонско; рехабилитация и наблюдение на болни; консултации и профилактика; експертизи за вре... извънболнична първична дентална помощ; диагностика, лечение- терапевтично, протетично, хирургично и ортодонско; рехабилитация и наблюдение на болни; консултации и профилактика; експертизи за временна нетрудоспособност; наблюдение, контролиране и полагане на грижи за физическото развитие на лицата до 18 години; дейности по здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи; зъботехнически услуги; издаване документи, свързани с дейността; насочване пациентите за консултативна и болнична помощ; предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия; извършване на лечение на болен в дома му, когато състоянието му налага това; предписване на лабораторни и други видове изследвания; предписване изписването медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност; предписване обема, вида домашни грижи и помощ за болния; хоспитализиране пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите; наблюдение на хронично болни и застрашени от заболяване лица; профилактика на болести и ранно откриване на заболявания; обучение на студенти и следдипломно обучение на медицински специалисти по реда на закона за лечебните заведения; наблюдение и профилактика при бременност и майчинство; извършване на търговски сделки необходими за осъществяване на медицински дейности и обслужване на пациентите. прочети още скрии
Физически лица търговци
СТЕФАН ГЕОРГИЕВ ЦАНЕВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 39,000 14.71% - -
2020 34,000 - -
2019 34,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 1 -50%
2019 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОКТОР СТЕФАН ЦАНЕВ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ- ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ЕТ с ЕИК/ПИК 101517546 е основана на 16 Януари 2012 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Брежани.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 39,000 лв. което е с 15% повече от предходната 2020 година (34,000 лв.), а средният годишен ръст е 15%.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма