Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕТОДИ СИМЕОНОВ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 4, 2008 12:00
ЕИК/ПИК
101750187
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
МЕТОДИ СИМЕОНОВ
Транслитерация
METODI SIMEONOV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, бл. 201, вх. Г, ет. 3 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
3310 - Самостоятелна медико - техническа лаборатория
Предмет на дейност
Извършване на определени специфични технически дейности, изработване на специализирани медицински и помощни средства по предписание на лекар по дентална медицина – всички видове снемаеми и неснемаем... Извършване на определени специфични технически дейности, изработване на специализирани медицински и помощни средства по предписание на лекар по дентална медицина – всички видове снемаеми и неснемаеми зъбопротезни конструкции, ектопротези, обтуратори и други, както и всички видове технически поправки и възстановяване на съществуващи зъбопротезни конструкции. прочети още скрии
Физически лица търговци
МЕТОДИ ГЕОРГИЕВ СИМЕОНОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕТОДИ СИМЕОНОВ ЕТ на латиница "METODI SIMEONOV" с ЕИК/ПИК 101750187 е основана на 27 Август 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2008-09-30
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина; комисионни, складови сделки; лицензионни сделки; спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; шивашки услуги; производство на трикотаж с цел продажба; производство на облекла с цел продажба; лизинг, строителна дейност; консултантски услуги; зъботехнически услуги; ремонтни услуги; ксерокс – услуги.
+ Извършване на определени специфични технически дейности, изработване на специализирани медицински и помощни средства по предписание на лекар по дентална медицина – всички видове снемаеми и неснемаеми зъбопротезни конструкции, ектопротези, обтуратори и други, както и всички видове технически поправки и възстановяване на съществуващи зъбопротезни конструкции.

2008-11-04
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма