Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХОСПИС - ИГНАЦ ЗЕМЕЛВАЙС ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на January 6, 2022 09:41
ЕИК/ПИК
102149588
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ХОСПИС - ИГНАЦ ЗЕМЕЛВАЙС
Транслитерация
HOSPICE - IGNATIUS ZEMMELWEIS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.ЦАР КАЛОЯН, 96, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осъщесвяване от медицински и други специалисти на продалжително медицинско наблюдение, поддържщо лечение, предписано от лекар, и спецефични грижи по домовете на лица с хронични инвалидизиращи за... Осъщесвяване от медицински и други специалисти на продалжително медицинско наблюдение, поддържщо лечение, предписано от лекар, и спецефични грижи по домовете на лица с хронични инвалидизиращи заболявания, терминални състояния и медисо - социални проблеми. Непрекъснато / 24 - часово / медицинско наблюдение, медико - социално обслужване и квалифицирани всеобхватни грижи в жилищната част и по домовите на болни с тежки, в напреднал стадий заболявания и инвалиди; професионално здравни грижи на тежко болни и подкрепа на техните семейства без оглед на диагноза, възраст, пол, религия, избор на лекар или възможност за плащане; обучение на болните и техните семейства; осигуряване на възможности за провеждане на домашна рехабилитация; предоставяне в дома на специализирано оборудване, осигуряващо качество на живот на тежко болните и инвалидите; предоставяне на помощ при снабдяването на болните с медикаменти и пособиия; персонални грижи, предвиждащи запазване на достойнството и независимостта на болния; емоционална, социална и духовна подкрепа на болните, особено в терминално състояние, чрез духовни лица и социални работници; обучение на доброволни сътрудници за работа с пациенти. Извършване на търговски сделки, по смисъла на чл.1 от ТЗ, за нуждите на осъществяваните от дружеството медицинси дейности и за обслужване на пациентиет. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОНИО ХРИСТОВ ДУШЕПЕЕВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМИТЪР ПАУНКОВ КОЛЕВ 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 15 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИЯНА ГЕОРГИЕВА ВИДЕВА 1,700.00 лв - 34.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНТОНИО ХРИСТОВ ДУШЕПЕЕВ 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНТОНИО ХРИСТОВ ДУШЕПЕЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХОСПИС - ИГНАЦ ЗЕМЕЛВАЙС ЕООД на латиница "HOSPICE - IGNATIUS ZEMMELWEIS" с ЕИК/ПИК 102149588 е основана на 21 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕСКУЛАП-1-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ", но на 21 Юни 2008 година то бива сменено на сегашното "ХОСПИС - ИГНАЦ ЗЕМЕЛВАЙС". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2008-06-21
Промяна наименование
Името се сменя от ЕСКУЛАП-1-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ на ХОСПИС - ИГНАЦ ЗЕМЕЛВАЙС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 40, вх. 2, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Шейново, 102а
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ДИAГHOCTИKA И ЛEЧEHИE, HAБЛЮДEHИE HA БPEMEHHИ ЖEHИ И OKAЗBAHE HA POДИЛHA ПOMOЩ, HAБЛЮДEHИE HA XPOHИЧHO БOЛHИ И ЗACTPAШEHИ OT ЗAБOЛЯBAHE ЛИЦA, ПPOФИЛAKTИKA HA БOЛECTИ И PAHHO OTKPИBAHE HA ЗAБOЛЯBAHИЯ, MEДИЦИHCKA ПOMOЩ ПPИ БPEMEHHOCT И MAЙЧИHCTBO, KOHCУЛTAЦИИ, ИЗBЪPШBAHE HA ДEЙHOCTИ ПO ЗДPABHA ПPOMOЦИЯ И ПPOФИЛAKTИKA, BKЛ. ПPOФИЛAKTИЧHИ ПPEГЛEДИ, ПPEДПИCBAHИ HA ЛAБOPATOPHИ И ДPУГИ BИДOBE ИЗCЛEДBAHИЯ, ИЗBЪPШBAHETO HA MEДИЦИHCKИ ДEЙHOCTИ И MAHИПУЛAЦИИ, ИЗДABAHE HA ДOKУMEHTИ, CBЪPЗAHИ C ДEЙHOCTTA, HACOЧBAHE HA ПAЦИEHTИ ЗA KOHCУЛTATИBHA И БOЛHИЧHA ПOMOЩ.
+ Осъщесвяване от медицински и други специалисти на продалжително медицинско наблюдение, поддържщо лечение, предписано от лекар, и спецефични грижи по домовете на лица с хронични инвалидизиращи заболявания, терминални състояния и медисо - социални проблеми. Непрекъснато / 24 - часово / медицинско наблюдение, медико - социално обслужване и квалифицирани всеобхватни грижи в жилищната част и по домовите на болни с тежки, в напреднал стадий заболявания и инвалиди; професионално здравни грижи на тежко болни и подкрепа на техните семейства без оглед на диагноза, възраст, пол, религия, избор на лекар или възможност за плащане; обучение на болните и техните семейства; осигуряване на възможности за провеждане на домашна рехабилитация; предоставяне в дома на специализирано оборудване, осигуряващо качество на живот на тежко болните и инвалидите; предоставяне на помощ при снабдяването на болните с медикаменти и пособиия; персонални грижи, предвиждащи запазване на достойнството и независимостта на болния; емоционална, социална и духовна подкрепа на болните, особено в терминално състояние, чрез духовни лица и социални работници; обучение на доброволни сътрудници за работа с пациенти. Извършване на търговски сделки, по смисъла на чл.1 от ТЗ, за нуждите на осъществяваните от дружеството медицинси дейности и за обслужване на пациентиет.

2010-01-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Шейново, 102а
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.ЦАР КАЛОЯН, 96, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2022-01-06
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма