Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФОРТ НОКС СЪРВИСИС ООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 10, 2023 15:47
ЕИК/ПИК
102883062
Регистрация по ЗДДС
Да - BG102883062 от 2004-07-09 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ФОРТ НОКС СЪРВИСИС
Транслитерация
FORT NOKS SERVISES
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Несебър, ет. 1 Виж на картата
Има 9377 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7470 - Почистване на сгради, промишлени инсталации и превозни средства
Предмет на дейност
Битови и комунални услуги, поддръжка, организационно - техническо и административно управление на туристическите селища, санитарно - хигиенни мероприятия, организация и предоставяне на туристи... Битови и комунални услуги, поддръжка, организационно - техническо и административно управление на туристическите селища, санитарно - хигиенни мероприятия, организация и предоставяне на туристически услуги, транспортна дейност, строително - монтажна и реставрационна дейност, ремонт и поддръжка на огради, благоустройствени и паркоустройствени мероприятия в поземлени имоти, покупко - продажба на недвижими имоти, външна и вътрешна търговия, посредническа, консултантска и комисионна дейност, представителство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина и всички видове дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ СПАСОВ ИВАНОВ (свързан с 3 фирми)
Управител: СТАНИСЛАВ ЮРИЕВИЧ ПАРХОМЕНКО (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ СПАСОВ ИВАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: СТАНИСЛАВ ЮРИЕВИЧ ПАРХОМЕНКО 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФОРТ НОКС СЪРВИСИС ООД на латиница "FORT NOKS SERVISES" с ЕИК/ПИК 102883062 е основана на 19 Март 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФОРТ НОКС СЪРВИСИС ООД", но на 4 Юли 2008 година то бива сменено на сегашното "ФОРТ НОКС СЪРВИСИС". Седалището на компанията се намира в гр. Несебър, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2004-07-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG102883062 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-07-04
Промяна наименование
Името се сменя от ФОРТ НОКС СЪРВИСИС ООД на ФОРТ НОКС СЪРВИСИС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Несебър, ТК СЪНИ ФОРТ, бл. Б, вх. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Несебър, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- битови и комунални услуги, поддръжка, организационно, техническо и административно управление на туристически селища, санитарно-хигиенни мероприятия, организация на туристически услуги, транспортна дейност, строително-монтажна и реставрационна дейност, ремонт и поддръжка на сгради, благоустройствени и парко-устройствени мероприятия в поземлени имоти, покупко-продажба на недвижими имоти, външна и вътрешна търговия, посредническа, консултантска и комисионна дейност, представителство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина и всички други видове дейности, които не се забранени изрично от закона.
+ Битови и комунални услуги, поддръжка, организационно - техническо и административно управление на туристическите селища, санитарно - хигиенни мероприятия, организация и предоставяне на туристически услуги, транспортна дейност, строително - монтажна и реставрационна дейност, ремонт и поддръжка на огради, благоустройствени и паркоустройствени мероприятия в поземлени имоти, покупко - продажба на недвижими имоти, външна и вътрешна търговия, посредническа, консултантска и комисионна дейност, представителство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина и всички видове дейности, които не са забранени от закона.

2023-11-10
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма