Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПСИ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
102901546
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ПСИ ГРУП
Транслитерация
PSI GRUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Лука Касъров, 24 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Работа /търговия/ с благородни метали /след съответната регистрация/; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено п... Работа /търговия/ с благородни метали /след съответната регистрация/; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; вътрешно и външнотърговска дейност - след получаване на съответните разрешения; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички дейности и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАДСЕН ЙОРГЕН (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАДСЕН ЙОРГЕН (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПСИ ГРУП ЕООД на латиница "PSI GRUP" с ЕИК/ПИК 102901546 е основана на 23 Август 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2010-08-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, "Стефан Стамболов", 90, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, "Железарска", 35
Заличаване едноличен собственик на капитала

2013-08-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, "Железарска", 35
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Лука Касъров, 24

2014-10-17
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; вътрешно и външно-търговска дейност - след получаване на съответни разрешения; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг.
+ Работа /търговия/ с благородни метали /след съответната регистрация/; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; вътрешно и външнотърговска дейност - след получаване на съответните разрешения; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички дейности и услуги, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма