Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТОЙЧО МИХОВ - СМ 92 ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103016879
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
СТОЙЧО МИХОВ - СМ 92
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Белослав, ул. БЕНКОВСКА 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
транспортни услуги; производство и обработка на селскостопанска продукция; производство на стоки и услуги; монтаж и ремонт на парни котли, бойлери; ремонт на ел. битова техника; външна и вътрешна т... транспортни услуги; производство и обработка на селскостопанска продукция; производство на стоки и услуги; монтаж и ремонт на парни котли, бойлери; ремонт на ел. битова техника; външна и вътрешна търговия; покупко-продажба на недвижими имоти; проектиране, монтаж и сервизна дейност на газови съоражения и инсталации. прочети още скрии
Физически лица търговци
СТОЙЧО МИХОВ СИИРДЖИЕВ (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТОЙЧО МИХОВ - СМ 92 ЕТ с ЕИК/ПИК 103016879 е основана на 20 Октомври 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Белослав.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2020-08-07
Промяна предмет на дейност
- транспортни услуги, производство и обработка на селскостопанска продукция, производство на стоки и услуги, монтаж и ремонт на парни котли, бойлери, ремонт на ел битова техника, външна и вътрешна търговия, проектиране , монтаж и сервизна дейност на газови съоражения и инсталации.
+ транспортни услуги; производство и обработка на селскостопанска продукция; производство на стоки и услуги; монтаж и ремонт на парни котли, бойлери; ремонт на ел. битова техника; външна и вътрешна търговия; покупко-продажба на недвижими имоти; проектиране, монтаж и сервизна дейност на газови съоражения и инсталации.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма