Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕГАТА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103023795
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
РЕГАТА
Транслитерация
REGATA EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Здравец, УЛ. СВЕТИ НИКОЛА, 9 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4754 - търговия на дребно с битови уреди
Предмет на дейност
Производство и покупка на стоки с цел продажба; вътрешна и външна търговия с предмети на електрониката, спортни облекла и принадлежности, хранителни продукти; експорт и реекспорт; комисионна, сп... Производство и покупка на стоки с цел продажба; вътрешна и външна търговия с предмети на електрониката, спортни облекла и принадлежности, хранителни продукти; експорт и реекспорт; комисионна, спедиторска, складова, туристическа, рекламна, хотелиерска и ресторантьорска дейност; предприемаческа дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство и посредничество; ИТ дейности, компютърни и електронни дейности, електронна търговия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАНКА СЛАВЕВА КАЗАКОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАНКА СЛАВЕВА КАЗАКОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕГАТА ЕООД на латиница "REGATA EOOD" с ЕИК/ПИК 103023795 е основана на 1 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Здравец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2016-01-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. ЗЛЕТОВО, 34
+ БЪЛГАРИЯ, с. Здравец, УЛ. СВЕТИ НИКОЛА, 9
Промяна предмет на дейност
- Производство и покупка на стоки с цел продажба; вътрешна и външна търговия с предмети на електрониката, спортни облекла и принадлежности, хранителни продукти; експорт и реекспорт; комисионна, спедиторска, складова, туристическа, рекламна, хотелиерска и ресторантьорска дейност; предприемаческа дейност- покупка, стореж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство и посредничество.
+ Производство и покупка на стоки с цел продажба; вътрешна и външна търговия с предмети на електрониката, спортни облекла и принадлежности, хранителни продукти; експорт и реекспорт; комисионна, спедиторска, складова, туристическа, рекламна, хотелиерска и ресторантьорска дейност; предприемаческа дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство и посредничество; ИТ дейности, компютърни и електронни дейности, електронна търговия.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма