Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКСЕЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103145906
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
АКСЕЛ
Транслитерация
AXEL EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул.Петър Райчев, бл. 1, вх. Д, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4799 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО ИЗВЪН ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки, покупка, проектиране, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими; Покупка и продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, ... Търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки, покупка, проектиране, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими; Покупка и продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Управление на недвижими имоти, обработка, внос, износ, покупка, продажба, реализация и транспорт на стоки, произведени, обработени или преработени в България или чужбина; Производство на стоки с цел продажба; Рекламна дейност; Търговско представителство и посредничество; Складови, комисионни, спедиционни и превозни сделки; Стоков контрол; Сделки с интелектуална собственост; Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и други услуги в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ПЕТРОВ МАЛЕШКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ПЕТРОВ МАЛЕШКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКСЕЛ ЕООД на латиница "AXEL EOOD" с ЕИК/ПИК 103145906 е основана на 14 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2019-10-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. АРХ. П.МОМИЛОВ 9 вх.2 ет.4 ап.13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул.Петър Райчев, бл. 1, вх. Д, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И ТЪРГОВИЯ;
+ Търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки, покупка, проектиране, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими; Покупка и продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Управление на недвижими имоти, обработка, внос, износ, покупка, продажба, реализация и транспорт на стоки, произведени, обработени или преработени в България или чужбина; Производство на стоки с цел продажба; Рекламна дейност; Търговско представителство и посредничество; Складови, комисионни, спедиционни и превозни сделки; Стоков контрол; Сделки с интелектуална собственост; Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и други услуги в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма