Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТКВ КОЛЕКТОР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103179919
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ТКВ КОЛЕКТОР
Транслитерация
BADINVEST
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ИВАН ДРАСОВ, 8 Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Обслужване на населението на територията на Община Варна, като дава възможност на гише да се заплащат различни комунални услуги, местни данъци и такси, както и да се заявяват различни документи,... Обслужване на населението на територията на Община Варна, като дава възможност на гише да се заплащат различни комунални услуги, местни данъци и такси, както и да се заявяват различни документи, издавани от общинската администрация. Франчайзна дейност. Предоставяне на телекомуникационни услуги на физически и юридически лица и дейности в областта на телекомуникациите; Търговски сделки – внос и износ; Откриване на магазинна мрежа, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Видео наблюдения, монтаж, поддръжка, ремонти и търговия с аудио и видео техника, Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Менителници, записи на заповед и чекове; Складови сделки; Лицензионни сделки; Стоков контрол; Хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; Сделки с интелектуална собственост; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Лизинг, услуги на населението / сервизни и битови /. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЙКО АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ (свързан с 63 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНЖЕЛО АНГЕЛОВ ГЕОРГИЕВ 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: БОЙКО АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ 3,000.00 лв - 60.00% дял (свързан с 63 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОЙКО АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ (свързан с 63 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТКВ КОЛЕКТОР ЕООД на латиница "BADINVEST" с ЕИК/ПИК 103179919 е основана на 1 Декември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БАДИНВЕСТ", но на 27 Декември 2019 година то бива сменено на сегашното "ТКВ КОЛЕКТОР". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2013-04-16

2013-06-03
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2013-06-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, ул. ХЕРМАН ШКОРПИЛ №28
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ЦАР АСЕН, 14

2014-10-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ЦАР АСЕН, 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ИВАН ДРАСОВ, 8

2019-12-27
Промяна наименование
Името се сменя от БАДИНВЕСТ на ТКВ КОЛЕКТОР
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО;СПЕДИЦИОННА, КОМИСИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ; РЕКЛАМНА, ИМПРЕСАРСКА, ПРОГРАМНА; ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ВСЯКАКВИ УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА И ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТИ.
+ Обслужване на населението на територията на Община Варна, като дава възможност на гише да се заплащат различни комунални услуги, местни данъци и такси, както и да се заявяват различни документи, издавани от общинската администрация. Франчайзна дейност. Предоставяне на телекомуникационни услуги на физически и юридически лица и дейности в областта на телекомуникациите; Търговски сделки – внос и износ; Откриване на магазинна мрежа, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Видео наблюдения, монтаж, поддръжка, ремонти и търговия с аудио и видео техника, Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Менителници, записи на заповед и чекове; Складови сделки; Лицензионни сделки; Стоков контрол; Хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; Сделки с интелектуална собственост; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Лизинг, услуги на населението / сервизни и битови /.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма