Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРУИНГ БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103269213
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
КРУИНГ БГ
Транслитерация
Crewing BG Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Людвиг Заменхов, 32, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
създаване, продажба и поддръжка на софтуерни продукти; посредническа дейност по информиране и наемане на работа на моряци на кораби под чужд флаг (след получаване на съответен лиценз); производство,... създаване, продажба и поддръжка на софтуерни продукти; посредническа дейност по информиране и наемане на работа на моряци на кораби под чужд флаг (след получаване на съответен лиценз); производство, покупка, преработка, опаковка и продажба на стоки и други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; външнотърговска дейност; посредничество и търговско представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; информационни, програмни или други услуги; лизинг; комисионни сделки; рекламна и информационна дейност; международен превоз на пътници и товари със собствен и наемен транспорт, дейност и услуги съгласно Кодекса на търговското корабоплаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пламен Кунчев Цонински (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Амос Коен 2,450.00 лв - 49.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Тодор Димитров Цонков 2,550.00 лв - 51.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Тодор Пламенов Цонински (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРУИНГ БГ ЕООД на латиница "Crewing BG Ltd." с ЕИК/ПИК 103269213 е основана на 15 Юли 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АРИЕС ТРЕЙДИНГ ЕНД ШИПИНГ", но на 30 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "КРУИНГ БГ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

2011-08-26
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2018-10-30
Промяна наименование
Името се сменя от АРИЕС ТРЕЙДИНГ ЕНД ШИПИНГ на КРУИНГ БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Опълченска, 20, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Людвиг Заменхов, 32, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- производство, покупка, преработка, опаковка и продажба на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; посредническа дейност при информиране и наемане на работа в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; рекламна и информационна дейност; международен превоз на пътници и товари със собствен и наемен транспорт, дейност и услуги съгласно Кодекса за търговско мореплаване на РБ.
+ създаване, продажба и поддръжка на софтуерни продукти; посредническа дейност по информиране и наемане на работа на моряци на кораби под чужд флаг (след получаване на съответен лиценз); производство, покупка, преработка, опаковка и продажба на стоки и други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; външнотърговска дейност; посредничество и търговско представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; информационни, програмни или други услуги; лизинг; комисионни сделки; рекламна и информационна дейност; международен превоз на пътници и товари със собствен и наемен транспорт, дейност и услуги съгласно Кодекса на търговското корабоплаване.

2019-03-28

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма