Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАЛИЯ-ТРЕЙД ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 9, 2015 17:19
ЕИК/ПИК
103271157
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
ДАЛИЯ-ТРЕЙД
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, УЛ. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 5 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на стоки с цел продажба; външна и вътрешна търговия; маркетинг; транспортни, сервизни, битови дейности и услуги; туризъм и ресторантьорство, хотелиерство, след лиценз; търговско ... Производство на стоки с цел продажба; външна и вътрешна търговия; маркетинг; транспортни, сервизни, битови дейности и услуги; туризъм и ресторантьорство, хотелиерство, след лиценз; търговско представителство и посредничество. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТОМИР ТОДОРОВ ЦЕНОВ (свързан с 38 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТОМИР ТОДОРОВ ЦЕНОВ (свързан с 38 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАЛИЯ-ТРЕЙД ЕООД с ЕИК/ПИК 103271157 е основана на 17 Юни 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

2014-07-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, KB. ГАЛАТА, УЛ. ЕМОНА 10 А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, УЛ. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговия със строителни материали вкл. и дървен материал и изделия от дърво, строително ремонтна и монтажна дейност; проектиране и инженерингова дейност, търговия с автомобили, автомобилни части и консумативи, тьрговия с цветя и декоративни растения; търговско представителство и посредничество; записи на заповед и чекове; лизинг; лицензионни сделки /след разрешение/; транспортни услуги - превоз на пътници и товари в страната и в чужбина /след разрешение/; комисионна, спедиционна и складова дейност; хотелиерство и ресторантьорство /след разрешение/, туристическа и туроператорска дейност /след разрешение/; рекламни, информационни услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ Производство на стоки с цел продажба; външна и вътрешна търговия; маркетинг; транспортни, сервизни, битови дейности и услуги; туризъм и ресторантьорство, хотелиерство, след лиценз; търговско представителство и посредничество.

2015-07-09
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма