Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОГОЕВ-2-ПАВЕЛ БОГОЕВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103284231
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1989 година
Наименование
БОГОЕВ-2-ПАВЕЛ БОГОЕВ
Транслитерация
BOGOEV-2-PAVEL BOGOEV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 202, вх. 3, ет. 3 Виж на картата
Има 73 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4723 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С РИБА И ДРУГИ МОРСКИ ХРАНИ
Предмет на дейност
Производство и търговия на стоки и услуги за бита и промишлеността; производство, вътрешна и външна търговия с промишлени и селскостопански продукти; търговско представителство и посредничество; рем... Производство и търговия на стоки и услуги за бита и промишлеността; производство, вътрешна и външна търговия с промишлени и селскостопански продукти; търговско представителство и посредничество; ремонтна и сервизна дейност; строителни и монтажни дейности; търговско представителство и посредничество; покупка на стоки или други вещи цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; продажба на стоки от собствено производство; вътрешна и външна търговия; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба; счетоводни услуги, всякакви други, не забранени със закон сделки или услуги, като за тези, за които се изисква разрешение – след получаването му. прочети още скрии
Физически лица търговци
ПАВЕЛ НЕНОВ БОГОЕВ (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОГОЕВ-2-ПАВЕЛ БОГОЕВ ЕТ на латиница "BOGOEV-2-PAVEL BOGOEV" с ЕИК/ПИК 103284231 е основана на 30 Януари 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна.

Хронология

1989
Регистрация на фирмата

2009-01-30
Промяна предмет на дейност
- ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ - ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ.
+ Производство и търговия на стоки и услуги за бита и промишлеността; производство, вътрешна и външна търговия с промишлени и селскостопански продукти; търговско представителство и посредничество; ремонтна и сервизна дейност; строителни и монтажни дейности; търговско представителство и посредничество; покупка на стоки или други вещи цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; продажба на стоки от собствено производство; вътрешна и външна търговия; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба; счетоводни услуги, всякакви други, не забранени със закон сделки или услуги, като за тези, за които се изисква разрешение – след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма