Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАНОПУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103596332
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
КАНОПУС
Транслитерация
CANOPUS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул."Марко Бочар", бл. 49, вх. В Виж на картата
Код на икономическа дейност
74.20 - Дейности в областта на фотографията
Предмет на дейност
Фотографски и видео услуги; импресарска и рекламна дейност; морски пилотаж; корабен сървей; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; посредниче... Фотографски и видео услуги; импресарска и рекламна дейност; морски пилотаж; корабен сървей; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; посредническа дейност при информиране и наемане на работа в страната и чужбина, след надлежно разрешение; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране на сгради; туроператорска дейност и туристическа агентска дейност, след лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛКА ВАЛЕРИЕВА АНТОНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИЛКА ВАЛЕРИЕВА АНТОНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАНОПУС ЕООД на латиница "CANOPUS" с ЕИК/ПИК 103596332 е основана на 2 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2015-11-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СОЛУН, 20, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул."Марко Бочар", бл. 49, вх. В
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- МОРСКИ ПИЛОТАЖ; КОРАБЕН СЪРВЕЙ; ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО /СЛЕД ЛИЦЕНЗ/; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ /СЛЕД ЛИЦЕНЗ/; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОИЗВОДСТВО И ОБРАБОТКА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; ПРОИЗВОДСТВО, СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НА ДОМАКИНСКА И ПРОМИШЛЕНА ТЕХНИКА; СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНА И ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ; БИТОВИ УСЛУГИ НА ГРАЖДАНИТЕ; ИМПРЕСАРСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ.
+ Фотографски и видео услуги; импресарска и рекламна дейност; морски пилотаж; корабен сървей; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; посредническа дейност при информиране и наемане на работа в страната и чужбина, след надлежно разрешение; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране на сгради; туроператорска дейност и туристическа агентска дейност, след лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма