Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАЛЯК - ВАЛЕНТИН ЯКИМОВ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на January 22, 2009 13:27
ЕИК/ПИК
103646924
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
ВАЛЯК - ВАЛЕНТИН ЯКИМОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, Вярност, 12 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен илиобработен вид; производство и търговия с детски игри и играчки от дърво; производствои търговия с произведения на и... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен илиобработен вид; производство и търговия с детски игри и играчки от дърво; производствои търговия с произведения на изкуството, народните занаяти и сувенири; издателскадейност; търговия с печатни произведения; продажба на стоки от собственопроизводство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни сделки; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж илиобзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; външнотърговска дейност. прочети още скрии
Физически лица търговци
ВАЛЕНТИН ЯКИМОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАЛЯК - ВАЛЕНТИН ЯКИМОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 103646924 е основана на 29 Януари 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕТ "ВАЛЯК - ВАЛЕНТИН ЯКИМОВ"", но на 22 Януари 2009 година то бива сменено на сегашното "ВАЛЯК - ВАЛЕНТИН ЯКИМОВ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2009-01-22
Заличен търговец
Промяна наименование
Името се сменя от ЕТ "ВАЛЯК - ВАЛЕНТИН ЯКИМОВ" на ВАЛЯК - ВАЛЕНТИН ЯКИМОВ
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен илиобработен вид; производство и търговия с детски игри и играчки от дърво; производствои търговия с произведения на изкуството, народните занаяти и сувенири; издателскадейност; търговия с печатни произведения; продажба на стоки от собственопроизводство; търговско представителство и посредничество; комисионни,спедиционни, превозни сделки; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни,информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж илиобзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; услуги в областта на бита,промишлеността и селското стопанство; външнотърговска дейност.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен илиобработен вид; производство и търговия с детски игри и играчки от дърво; производствои търговия с произведения на изкуството, народните занаяти и сувенири; издателскадейност; търговия с печатни произведения; продажба на стоки от собственопроизводство; търговско представителство и посредничество; комисионни,спедиционни, превозни сделки; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни,информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж илиобзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; услуги в областта на бита,промишлеността и селското стопанство; външнотърговска дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма