Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕТЕОР-УНИВЕРС, ВЕЛЕВ И КОСТАДИНОВ И СИЕ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103738174
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
МЕТЕОР-УНИВЕРС, ВЕЛЕВ И КОСТАДИНОВ И СИЕ
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ.КРАКРА, 43, ет. 7 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, преработка и реализация на селскостопанска и промишлена продукция; строителни, ремонтни, довършителни и монтажни работи; туризъм, хотелиерство и обществено хранене; търговска и в... Производство, преработка и реализация на селскостопанска и промишлена продукция; строителни, ремонтни, довършителни и монтажни работи; туризъм, хотелиерство и обществено хранене; търговска и външнотърговска дейност, маркетинг, трансфер и реклама; транспортни, сервизни и битови услуги; посредническа и импресарска дейност; отдаване под наем на вещи и недвижими имоти и лизингова дейност, организиране и осъществяване на спортни, развлекателни и концертни прояви; пространствено оформление и дизайн на интериор и екстериор. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕТЕОР-УНИВЕРС, ВЕЛЕВ И КОСТАДИНОВ И СИЕ СД с ЕИК/ПИК 103738174 е основана на 18 Март 2010 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕТЕОР-УНИВЕРС", но на 18 Март 2010 година то бива сменено на сегашното "МЕТЕОР-УНИВЕРС, ВЕЛЕВ И КОСТАДИНОВ И СИЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2010-03-18
Промяна наименование
Името се сменя от МЕТЕОР-УНИВЕРС на МЕТЕОР - УНИВЕРС, ГУШЛЕВ И ХРИСТОВ И СИЕ
Промяна наименование
Името се сменя от МЕТЕОР - УНИВЕРС, ГУШЛЕВ И ХРИСТОВ И СИЕ на МЕТЕОР-УНИВЕРС, ВЕЛЕВ И КОСТАДИНОВ И СИЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ПАРИЖКА КОМУНА, 18, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ.КРАКРА, 43, ет. 7
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка и реализация на селскостопанска и промишлена, продукция; строителни, ремонтни, довършителни и монтажни работи; туризъм, хотелиерство и обществено хранене; търговска дейност в страната и чужбина, маркетинг, трансфер и реклама; транспортни, сервизни и битови услуги; посредническа и импресарска дейност; даване вещи под наем; лизинг, организиране и осъществяване на спортни, развлекателни и концертни прояви; пространствено оформление и дизайн на интериор и екстериор.
+ Производство, преработка и реализация на селскостопанска и промишлена продукция; строителни, ремонтни, довършителни и монтажни работи; туризъм, хотелиерство и обществено хранене; търговска и външнотърговска дейност, маркетинг, трансфер и реклама; транспортни, сервизни и битови услуги; посредническа и импресарска дейност; отдаване под наем на вещи и недвижими имоти и лизингова дейност, организиране и осъществяване на спортни, развлекателни и концертни прояви; пространствено оформление и дизайн на интериор и екстериор.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма