Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАЛЕКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103797602
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
ДАЛЕКО
Транслитерация
DALECKO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, УЛ. КАПИТАН- ЛЕЙТЕНАНТ ЕВСТАТИ ВИНАРОВ, 10, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Спедиция и транспортни услуги. софтуерна поддръжка, хардуерна поддръжка, продажба и лицензиране на софтуерни продукти; уеб хостинг; вътрешна и външна търговска дейност на едро и дребно; комисионна... Спедиция и транспортни услуги. софтуерна поддръжка, хардуерна поддръжка, продажба и лицензиране на софтуерни продукти; уеб хостинг; вътрешна и външна търговска дейност на едро и дребно; комисионна, складова, лизингова дейност; покупка на стоки или други вещи от страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; дружеството ще извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение (лиценз), регистрация и други необходими административни процедури за целта; всякакъв вид дейности, незабранени от законите на република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО ДИМИТРОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: МОМЧИЛ КРАСИМИРОВ КОЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МОМЧИЛ КРАСИМИРОВ КОЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАЛЕКО ЕООД на латиница "DALECKO" с ЕИК/ПИК 103797602 е основана на 15 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТОДЕЙ ЕКСПРЕС", но на 20 Февруари 2020 година то бива сменено на сегашното "ДАЛЕКО". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2020-02-20
Промяна наименование
Името се сменя от ТОДЕЙ ЕКСПРЕС на ДАЛЕКО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Аксаково, ул. ТРАКИЯ, 34
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, УЛ. КАПИТАН- ЛЕЙТЕНАНТ ЕВСТАТИ ВИНАРОВ, 10, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на стоки от собствено производство, производство и търговия на конфекция, вътрешна и външна търговия, комисионна, спедиционна, складова, фотографска дейност, търговско представителство и посредничество, превоз на пътници и товари със собствен или нает транспорт в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, импресарска дейност, рекламна, информационна дейност, сделки с интелектуална собственост.
+ Спедиция и транспортни услуги. софтуерна поддръжка, хардуерна поддръжка, продажба и лицензиране на софтуерни продукти; уеб хостинг; вътрешна и външна търговска дейност на едро и дребно; комисионна, складова, лизингова дейност; покупка на стоки или други вещи от страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; дружеството ще извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение (лиценз), регистрация и други необходими административни процедури за целта; всякакъв вид дейности, незабранени от законите на република България.

2020-03-02

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма