Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРИФ 13 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103882472
Регистрация по ЗДДС
Да - BG103882472 от 2011-03-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ГРИФ 13
Транслитерация
GRIF 13
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, ул. ДОБРОВОЛЦИ, 1, ет. 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и търговия на стоки и съоръжения за бита и промишлеността, вътрешно и външнотърговска дейност , внос и износ на твърди и течни горива и други енергоносители / след лиценз/, производ... Производство и търговия на стоки и съоръжения за бита и промишлеността, вътрешно и външнотърговска дейност , внос и износ на твърди и течни горива и други енергоносители / след лиценз/, производство , изкупуване , преработка и търговия със селскостопанска и горска продукция в страната и чужбина , търговия с посевен и посадъчен материал , торове и препарати за растителна защита.Търговия със зърно и неговите производни в страната и чужбина .Земеделие и всякакви агро –технически услуги.Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален , обработен или преработен вид, в страната и чужбина .Транспортни и спедиторски сделки , продажба на стоки собствено производство, туристическа и транспортна дейност /след лиценз/ , хотелиерство и ресторантьорство , организиране и провеждане на образователни курсове , консултантски услуги , услуги в областта на бита , промишлеността и селското стопанство. Складови сделки и всяка друга не забранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стефан Илиев Атанасов (свързан с 1 фирма)
Управител: Здравка Танасова Лупалова (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТЕФАН ИЛИЕВ АТАНАСОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Здравка Танасова Лупалова 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРИФ 13 ООД на латиница "GRIF 13" с ЕИК/ПИК 103882472 е основана на 7 Февруари 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""ГРИФ 13" ООД", но на 7 Февруари 2011 година то бива сменено на сегашното "ГРИФ 13". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2011-02-07
Промяна наименование
Името се сменя от "ГРИФ 13" ООД на ГРИФ 13

2011-03-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG103882472 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-03-12
Промяна съдружници
- Здравка Танасова Лупалова - 2500 лв - 50.00% дял
- Анатолий Лупалов - 2500 лв - 50.00% дял
+ Здравка Танасова Лупалова - 2500 лв - 50.00% дял
+ СТЕФАН ИЛИЕВ АТАНАСОВ - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на стоки и съоръжения за бита и промишлеността, вътрешно и външнотърговска дейност , внос и износ на твърди и течни горива и други енергоносители / след лиценз/,ремонт и профилактика на открити и закрити трафопостове, доставка ,монтаж,изгражданеи сервизна дейност на ел.съоражения и апарати, изпитване на трансформаторни и хидравлични масла -пламна точка и диелектрична точка, електрическа лаборатория- кабелни повреди,замервания на заземления, зануляване, изпитване за диелектричност на лични предпазни средства , измервания на силнотокови и слаботокови кабели, нападки и изпитания на ел.машини и съоражения, проектирване , строителство и инвеститорски контрол, производство, изкупуване , преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и чужбина , туристическа и туроператорска дейност /след лиценз/ , хотелиерство и ресторантьорство , организиране и провеждане на образователни курсове , консултантски услуги , услуги в областта на бита , промишлеността и селското стопанство.
+ Производство и търговия на стоки и съоръжения за бита и промишлеността, вътрешно и външнотърговска дейност , внос и износ на твърди и течни горива и други енергоносители / след лиценз/, производство , изкупуване , преработка и търговия със селскостопанска и горска продукция в страната и чужбина ,търговия с посевен и посадъчен материал , торове и препарати за растителна защита.Търговия със зърно и неговите производни в страната и чужбина .Земеделие и всякакви агро –технически услуги.Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален , обработен или преработен вид, в страната и чужбина .Транспортни и спедиторски сделки ,продажба на стоки собствено производство, туристическа и транспортна дейност /след лиценз/ , хотелиерство и ресторантьорство , организиране и провеждане на образователни курсове , консултантски услуги , услуги в областта на бита , промишлеността и селското стопанство. Складови сделки и всяка друга не забранена от закона дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма