Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТАРТКРАФТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103906133
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
СТАРТКРАФТ
Транслитерация
STARTKRAFT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Полк.Свeщаров, 5 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
85.59 - Други образователни дейности, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство, ремонтна дейност, посредническа и предприемаческа дейност, търговско представителство, консултантска и рекламна дейност, нае... Вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство, ремонтна дейност, посредническа и предприемаческа дейност, търговско представителство, консултантска и рекламна дейност, наемни отношения, транспортна и спедиционна дейност, турагентство и туроператорска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, курсове по езиково обучение, извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВЕЛИН СТОЯНОВ ВЪЛКОВ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВЕЛИН СТОЯНОВ ВЪЛКОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТАРТКРАФТ ЕООД на латиница "STARTKRAFT" с ЕИК/ПИК 103906133 е основана на 1 Април 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2013-09-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ХАН ОМУРТАГ, 7, офис 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Полк.Свeщаров, 5
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; ПОСРЕДНИЧЕСКА И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; КОНСУЛТАНТСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ; НАЕМНИ ОТНОШЕНИЯ; ТРАНСПОРТНА И СПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ; ТУРАГЕНТСТВО И ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО.
+ Вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство, ремонтна дейност, посредническа и предприемаческа дейност, търговско представителство, консултантска и рекламна дейност, наемни отношения, транспортна и спедиционна дейност, турагентство и туроператорска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, курсове по езиково обучение, извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма