Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНИ КО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103919561
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
КОНИ КО
Транслитерация
KONI KO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 103, вх. 3 Виж на картата
Има 75 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Икономически консултации и проучвания, посредническа, транспортна, лизингова дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско п... Икономически консултации и проучвания, посредническа, транспортна, лизингова дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни фирми и лица, издателска и рекламна дейност, строителни услуги, производство на стоки, наемане и отдаване по наем на движима и недвижима собственост, предприемаческа дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ЙОВЧЕВ ЙОВЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ЙОВЧЕВ ЙОВЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНИ КО ЕООД на латиница "KONI KO" с ЕИК/ПИК 103919561 е основана на 13 Април 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2013-11-29
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ИКОНОМИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ И ПРОУЧВАНИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ТРАНСПОРТНА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ, С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА И ФИРМИ; СТРОИТЕЛСТВО И ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ФИРИМИ И ЛИЦА; ИЗДАТЕЛСКА РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ; СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ПРОГРАМНИ И ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; НАЕМАНЕ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМА И ДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ; ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ.
+ Икономически консултации и проучвания, посредническа, транспортна, лизингова дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни фирми и лица, издателска и рекламна дейност, строителни услуги, производство на стоки, наемане и отдаване по наем на движима и недвижима собственост, предприемаческа дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма