Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРО ПЕТРОЛ ВАРНА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103943078
Регистрация по ЗДДС
Да - BG103943078 от 2005-09-26 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ЕВРО ПЕТРОЛ ВАРНА
Транслитерация
VIP FASHION
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.БРЕГАЛНИЦА, 6, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Транспортна дейност; търговско представителство и посредничество; търговия с петрол и петролни продукти; търговия на едро и дребно; внос-износ; производство; покупка на стоки или други вещи с цел преп... Транспортна дейност; търговско представителство и посредничество; търговия с петрол и петролни продукти; търговия на едро и дребно; внос-износ; производство; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; производство и търговия със селскостопанска продукция; посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; строителство, реконструкция и модернизация, основен и текущ ремонт на всички видове строителни обекти в страната и чужбина; комисионна; спедиционна; складова дейност; ресторантьорство и хотелиерство след лицензиране; рекламна дейност; консултантски услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСЕН ВАСИЛЕВ ЙОРДАНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОСЕН ВАСИЛЕВ ЙОРДАНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРО ПЕТРОЛ ВАРНА ЕООД на латиница "VIP FASHION" с ЕИК/ПИК 103943078 е основана на 8 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИП ФЕШЪН", но на 10 Януари 2009 година то бива сменено на сегашното "ЕВРО ПЕТРОЛ ВАРНА". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2005-09-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG103943078 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-09-30
Промяна едноличен собственик на капитала

2009-01-10
Промяна наименование
Името се сменя от ВИП ФЕШЪН на ЕВРО ПЕТРОЛ ВАРНА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. РАДЕЦКИ, 17, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.БРЕГАЛНИЦА, 6, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- МОДЕН И КУЛТУРЕН МЕНИДЖМЪНТ И МЕНАЖЕРСКА ДЕЙНОСТ, ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА КУЛТУРНИ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ И МОДНИ МЕРОПРИЯТИЯ, КУРСОВЕ, СРЕЩИ И СЪСТЕЗАНИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ; РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ИМПРЕСАРСКА, АГЕНТСКА И БРОКЕРСКА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И ПРАВА.
+ Транспортна дейност; търговско представителство и посредничество; търговия с петрол и петролни продукти; търговия на едро и дребно; внос-износ; производство; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид; производство и търговия със селскостопанска продукция; посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; строителство, реконструкция и модернизация, основен и текущ ремонт на всички видове строителни обекти в страната и чужбина; комисионна; спедиционна; складова дейност; ресторантьорство и хотелиерство след лицензиране; рекламна дейност; консултантски услуги.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма